Alles over de merken Lucivitaal en Goldwell

Alles over de merken Lucivitaal en Goldwell

Twee zeer populaire merken bij online drogisterijen zijn Lucovitaal en Goldwell. Deze worden massaal besteld, en niet voor niets. Ze maken namelijk een breed scala aan producten waar iedereen baat bij heeft, en zijn ook nog eens van zeer goede kwaliteit. Lucovitaal is een merk dat hoogwaardige voedingssupplementen, cosmetica en medische hulpmiddelen produceert. Je kunt daarbij denken aan zaken als een goede vitamine C, een omega 3 supplement, maar ook speciale poeders die je kunt innemen als je graag in gewicht aan wilt komen. Deze zijn heel handig voor mensen met een te snelle stofwisseling, die van zichzelf te dun zijn.

Met Lucovitaal weer fit en gezond worden

Een groot deel van de producten die Lucovitaal maakt is bedoeld om weer gezond en fit te worden. De vitaminesupplementen zijn daarvan een goed voorbeeld. We denken vaak wel dat we gezond eten en leven, en dat we alle vitamines en mineralen binnenkrijgen die we nodig hebben, maar in de praktijk blijkt dat tegen te vallen. Door op dagelijkse basis een goede Lucovitaal multivitamine te slikken kun je ervoor zorgen dat je je lijf altijd geeft wat het nodig heeft. Daarnaast kun je eventueel aanvullen met andere vitamines. Denk aan extra B12 voor als je geen vlees eet, of een supplement speciaal voor gezond en sterk haar.

Met Goldwell een mooie haardos krijgen

De producten van het merk Goldwell zijn met een heel ander doel gemaakt dan die van Lucovitaal. Dit merk staat namelijk bekend om zijn prachtige kwaliteit haarverzorging. Niet voor niets zie je dit merk ook terug in veel kapsalons, want het is fijn om mee te werken, en maakt je haren heel gezond. Goldwell heeft verschillende productlijnen, waardoor er altijd wel een product bij zit dat precies past bij jouw haartype. Heb je bijvoorbeeld heel fijn haar en wil je het wat dikker laten ogen? Is je haar breekbaar en droog en wil je het extra voeden? Of heb je juist super dik en stuf haar dat je wat soepeler wilt laten vallen? Goldwell heeft de oplossing voor elk haartype!

Style je haren zoals jij dat wilt

Het stylen van je haren zou niet al teveel tijd in beslag moeten nemen. Met de producten van Goldwell kun je dat bereiken. Zij hebben namelijk zeer creatieve producten in het assortiment waarmee je vrijwel elke haarstijl kunt verkrijgen, mits dit met jouw haar mogelijk is. De producten zijn voedend, en brengen je haar daarnaast in het gewenste model. Ook zijn er diverse Goldwell producten die je haar meer volume geven. Deze zijn heel populair onder mensen met dun en fijn haar. Als je deze gebruikt dan is het niet perse nodig om ook nog stylingproducten te gebruiken, integendeel. Als je heel dun en fijn haar hebt dan eb je in principe genoeg aan de volumegevende producten van Goldwell. Heb jij ze al eens geprobeerd?