Ben je op zoek naar een loopbaancoach in Rotterdam?

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in Rotterdam?

Ben je op zoek naar een echt goede loopbaancoach in Rotterdam? Deze is er voor iedereen die wat coaching wil gebruiken tijdens zijn of haar loopbaan. Misschien ben je vastgelopen in je huidige baan en heb je daarbij wat hulp nodig. Welke richting moet je nu op gaan? Maar ook als je op zoek bent naar een nieuwe baan kun je op zoek naar een echt goede loopbaancoach in Rotterdam. Samen met een coach je naar wat jouw talenten en drijfveren zijn en aan de hand daarvan maak je een gestructureerd plan voor de toekomst.

Doelgericht

De coaches helpen je bijvoorbeeld om doelgerichte keuzes te maken wanneer het jouw persoonlijke loopbaan betreft, zodat je eerder jouw doelen zult bereiken. Vaak is het mogelijk eerst gratis kennis te maken met een coach, dan kun je kijken of het klikt met hem of haar, alvorens je een coachingstraject in gaat. Dus, jullie gaan doelgericht te werk. Daarbij kun je denken aan het maken van een loopbaan scan. Het zal duidelijk worden waar jij energie van krijgt in je werk, wat jij belangrijk vindt en welke kwaliteiten van jezelf je meer wilt ontwikkelen. Een loopbaanscan omvat doorgaans 2-3 gesprekken. De kosten voor loopbaancoaching bedragen voor Particulieren € 115,- per uur inclusief 21% BTW. Het zakelijke tarief bedraagt € 145,- per uur exclusief 21% BTW. 

Advies over jouw loopbaan

Na een loopbaanscan zal er een hoop duidelijk zijn. Je kunt dan loopbaanadvies aanvragen. Jouw drijfveren worden duidelijk. Misschien weet je wel helemaal niet goed waar jouw sterke kanten liggen. Daar kan een loopbaanscoach je inzicht in geven. Jouw competenties worden dus helder. Middels allerlei testen krijg je zo een goed beeld in welke beroepen en settings je goed floreert, en in welke minder goed. Ook voor jezelf is het handig om te weten wat je nu precies wilt, want je wilt natuurlijk geen verkeerde keuze te maken voor je toekomstige beroep. 

Reflecteren op jouw loopbaan

Wanneer je op zoek naar een echt goede loopbaancoach in Rotterdam bent kun je, als je die gevonden hebt ook samen reflecteren op je oude loopbaan. Even een praktijkvoorbeeld: je hebt ruzie gehad met je vorige baas. Je was het niet eens met een verandering die hij had doorgevoerd, en je bent toen opgestapt. Het kan zijn dat je nog steeds met een naar gevoel zit omtrent dit gebeuren. Als je terugkijkt met een loopbaancoach op je oude loopbaan leer je ook inzicht krijgen in wat jouw aandeel in de communicatie was, en is in toekomstige beroepen.

Jij hebt invloed op de werkvloer!

Je hebt dus zelf invloed op hoe dingen lopen. Een loopbaancoach kan je leren grenzen te stellen, meer zelfvertrouwen te krijgen op de werkvloer en ook daar waar nodig jouw eigen verantwoordelijkheid te nemen. Zo ben je dus niet een slachtoffer op de werkvloer maar neem je het heft in eigen hand, waarbij je jouw persoonlijke doelen in gedachte houdt, en op een effectieve manier communiceert met collega's. Maak vandaag nog een afspraak met een loopbaancoach en ervaar wat hij of zij voor jou kan doen.