Beter slapen, wie wil dat nou niet?

Beter slapen, wie wil dat nou niet?

Slaap is heel erg belangrijk. Iedereen weet dit, maar toch heeft de meerderheid van de mensen een slaaptekort. Dit kan enorme gevolgen hebben voor je gezondheid. Tijdens de slaap herstelt je lichaam zichzelf. Als je te weinig slaapt herstelt je lichaam niet goed genoeg en begin je de volgende dag met minder energie. Als je dan weer een slechte nacht maakt, wordt dit effect alleen maar erger.

We weten allemaal hoe we ons voelen na een aantal slechte nachten slapen. In deze blog ga ik je meer vertellen over hoe je beter kunt slapen en hoe je je fit van binnen kunt voelen door middel van een paar handige technieken en producten.

Fit van binnen door betere slaap?

Je kent ze wel, mensen die wel aan hun gezondheid werken door middel van sporten en gezond eten maar er toch moe en slap uit zien. Dit komt omdat ze niet fit van binnen zijn. Fit van binnen wordt je door goed te slapen. Iedereen wil zich fit voelen en wil genoeg energie hebben om alle dingen te kunnen doen die ze willen doen. Om het belang van goede slaap even te benadrukken zal ik hier onder een aantal punten benoemen die het gevolg zijn van te weinig slaap:

  • Verlies in spierkracht
  • Meer vet aanmaak
  • Meer stresshormonen
  • Minder helder denken
  • Minder energie
  • Minder zin in dingen

Dit zijn behoorlijk ernstige problemen. Te weinig slapen kan er zelfs voor zorgen dat wanneer je veel sport en veel traint je toch geen vet verliest. Als je wil afvallen wil je vaak vet kwijt raken. Wanneer je te weinig slaapt krijgt je lichaam het signaal dat het meer vet moet vasthouden. Alles wat je dan dus aan gewicht kwijt raakt is spier, geen vet! Ook is je stress velen malen hoger als je slecht slaapt. Het is dus echt noodzaak om goed te slapen om fit van binnen te worden.

Hoe word ik fit van binnen?

Er zijn producten die je kunnen helpen bij het betere slapen. Fitvanbinnen.nl is een bedrijf (ja leuke woord keuze hé?) die zich bezig houdt met het verkopen van producten om de slaap te verbeteren.  Een van deze producten is een witte ruis machine. De machine die fit van binnen verkoopt wordt gezien als de beste witte ruis machine op de markt. Een witte ruis machine zorgt voor een constant monotoon geluid dat ervoor zorgt dat je geluiden uit de omgeving minder goed waarneemt. De witte ruis machine van fit van binnen heeft enorm veel opties om ervoor te zorgen dat jij veel sneller in slaap valt. Een ander product dat ze verkopen is een wake up light. Ook dit product wordt gezien als de beste wake up light op de markt. Het doel van de wake up light is het nabootsen van de natuurlijke zonsopkomst. Dit zorgt ervoor dat je veel aangenamer wakker wordt. Veel mensen vinden een wekker erg irritant, dit is een perfecte oplossing om toch op tijd gewekt te worden zonder dat irritante geluid van je wekker!