De eigenschappen van mijn ideale bewakingscamera

De eigenschappen van mijn ideale bewakingscamera

Vorig jaar deden mijn vrouw en ik een vervelende ontdekking, er was namelijk bij ons ingebroken. Na een avondje uiteten te zijn geweest kwamen wij ’s avonds rond 23:00 uur thuis aan. Eerst merkten wij niks, maar toen we in de kamer kwamen ontdekten wij dat er een hoop spullen anders stonden dan daarvoor. Zo zagen wij dat het ruit naar de tuin toe was ingeslagen, vandaar ook dat niemand de inbraak heeft zien gebeuren. Al met al viel de schade redelijk mee omdat wij belangrijke spullen in een kluis bewaren, toch zijn wij erg geschrokken. Nadat de Politie was geweest wisten wij dat er in onze buurt vaker wordt ingebroken. Met deze wetenschap hebben mijn vrouw en ik nagedacht over wat wij hieraan konden doen. Dit heeft ons doen beslissen om een bewakingscamera aan te schaffen. Tot mijn verbazing zijn er ontzettend veel verschillende bewakingscamera’s verkrijgbaar en ik kan mij voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. In dit blog wil ik graag aandacht besteden aan de verschillende modellen en varianten om je zo een beetje te helpen met de aanschaf van jouw eigen bewakingscamera. Zelf hebben mijn vrouw en ik ons product gekocht bij IPcam-shop.nl Deze winkel heeft ontzettend mooie producten in verschillende prijsklassen. Graag vertel ik je hier wat meer over!

Hoe kies ik de juiste bewakingscamera?

Voordat je een bewuste keuze kunt maken is het goed om te bedenken waar je de camera voor gaat gebruiken. Zo kun je een Indoor of Outdoor bewakingscamera bestellen, maar ook een combinatie daarvan. IPcam-shop.nl heeft hier meerdere modellen voor. Vervolgens is het goed om te bedenken of je een draadloze variant wil, of een die is aangesloten op PoE (Power over Ethernet). Hierin zit namelijk vaak een verschil in kwaliteit beeld. Als je dit weet kun je gaan beslissen welk gedeelte van jouw tuin of woning de bewakingscamera in beeld moet brengen. Hierop kun je namelijk heel gericht een bepaalde kijkhoek selecteren. Voorbeelden zijn tussen de 90-120 graden, 67 graden of 72 graden. Daarna zijn er verschillende bewakingscamera’s verkrijgbaar bij IPcam-shop.nl met een optische zoom, of juist niet. Als laatste zou ik je willen aanraden om na te denken over nachtzicht. Film je tuin? Kies dan voor een variant waarbij nachtzicht mogelijk is. De meeste varianten voldoen hieraan.

Waarom IPcam-shop.nl?

Zelf heb ik gekozen voor een product bij IPcam-shop.nl vanwege het grote aanbod. Voor iedere situatie, locatie en prijsklasse is er wel een beschikbare variant te vinden. Zelf heb ik een camera van het merk Dahua, met SD-kaart functie. Ik krijg een Email bij het opmerken van een beweging zodat ik ook overdag wanneer niemand thuis is op de hoogte word gehouden van eventuele gekke situaties. Daarbij heb ik een variant uitgekozen met Audio zodat ook geluid goed hoorbaar is.

Ik vond de service bij IPcam-shop.nl heel erg goed en raad je dan ook zeker aan om daar eens een kijkje te nemen! Verder raad ik je aan om dus goed te kijken welke eisen je hebt, dan weet ik zeker dat het goed gaat komen.