Bouwvak? Dit moet je doen deze zomer!

Bouwvak? Dit moet je doen deze zomer!

Hij zit er weer aan te komen: de bouwvak. Deze zomer zal er waarschijnlijk meer aandacht worden besteed aan de anderhalve meter afstand dan aan het verbouwen zelf, maar dit betekent niet dat er geen mooie projecten kunnen plaatsvinden. En dan hebben we het niet alleen over de professional buiten huis, maar ook de thuisprofessional. Weet jij al wat je deze zomer wil gaan verbouwen? Geweldig! Als je er nog niet helemaal uit bent is dat ook geen probleem, dit blog heeft namelijk een paar mooie voorstellen voor je. Lees snel verder om geïnspireerd te raken!

Maak een schuifpui

Een schuifpui is eigenlijk een schuifdeur. Er zijn verschillende soorten materialen waar schuifpuien van gemaakt worden. Kies er daarom zorgvuldig eentje die bij jouw interieur past!

Ga je voor een schuifpui van kunststof of toch liever van hout? Let dan goed op de behandeling en plaats waar je de schuifpui plaatst.

Een schuifpui kent meerdere voordelen. Ze zijn namelijk ontzettend ruimtebesparend omdat je geen rekening hoeft te houden met de draaicirkel van een deur. Dit zorgt voor ruimtebesparing voor binnen en buiten! Ook is het zo dat schuifpuien energiebesparend zijn. Dit komt door de goede isolatie van menig schuifpui. Ook de geluidswaarden zijn erg laag. Je zult dan ook nooit last ervaren van zo’n pui.

Plaats een dakkapel

Je kan dit zelf doen, maar ook laten uitbesteden. Bij Jordens kan je een dakkapel kopen van de beste kwaliteit. Er komt dan ook een adviseur aan huis die de situatie bij jou het beste kan inschatten.

De dakkapellen van Jordens zijn niet alleen duurzaam, maar ook nog eens volledig af te stemmen op het karakter van jouw huis. De dakkapellen gaan een leven lang mee door de uitmuntende kwaliteit die wordt gebruikt voor het kunststof.

Verbouw de badkamer

Dit is misschien wel een grotere operatie dan de bovengenoemde, maar het is er een die je de rest van jouw leven echt bij zal blijven. Het verbouwen van een badkamer is een intensieve activiteit, maar eentje die de moeite waard is.

Je hebt tegenwoordig namelijk een onwijs diverse hoeveelheid aan verschillende badkamermeubels, douchewanden en andere items die je in jouw badkamer plaatsen kunt.

Niet helemaal van de douchewanden? Geen probleem, dan kies je toch voor een losse badkuip met een inloopdouche? Maak het helemaal af door een regendouche te installeren. Tegenwoordig zijn er ook duurzame modellen beschikbaar die in tegenstelling tot andere douches het water filteren en weer hergebruiken. Zo ben jij altijd milieubewust bezig. Laat dit nou net de trend van deze zomer zijn!