Cashen met jouw samenvattingen? Het kan!

Cashen met jouw samenvattingen? Het kan!

Het nieuwe studiejaar staat weer voor de deur! Je mag weer flink aan de gang met het maken van scripties, toetsen en tentamens. Ondertussen wil je ook nog een beetje sporten hier en daar, tijd besteden aan je bijbaan en natuurlijk met enige regelmaat een avondje "los". Zo'n studiejaar is heftig, er moet zoveel in zo weinig tijd! Dus kun je er maar beter het beste van maken. Bijvoorbeeld door je samenvattingen te verkopen. Dat levert je een leuk zakcentje op dat je, zonder problemen, weer om kunt zetten in biertjes in je favoriete kroeg! Nu is samenvattingen maken bijna een vak apart. Maak gebruik van de tijd die je nog hebt voor het collegejaar begint: lees je, op Stuvia, in over hoe jij de beste samenvattingen kunt maken!

Goede samenvattingen zijn geld waard!

Wanneer jij, met het stappenplan van Stuvia, goede samenvattingen hebt gemaakt, dan is het hartstikke zonde als deze na je tentamen ergens in een lade belanden of gewoon maar ergens op je laptop blijven staan. Je kunt anderen helpen door jouw samenvattingen met ze te delen. Dit hoeft natuurlijk niet gratis. Je kunt iedere samenvatting uploaden op de website en er dan een prijskaartje aan hangen. Studenten uit heel Nederland (en ver daarbuiten) kunnen jouw samenvattingen dan kopen.

Wat doe je met de samenvatting van een ander?

Andere studenten die jouw samenvatting kopen zullen deze, als ze verstandig zijn, niet gebruiken in plaats van de boeken en binders die ze gekocht hebben. Ze zullen jouw samenvatting gebruiken om te zien of hun eigen samenvatting alle informatie bevat. Daarbij is het lezen van een samenvatting die gemaakt is door een ander een goede studiemethode. De woordkeuze is net weer anders, de manier van schrijven ook en er kunnen zelfs andere onderdelen van de teksten benadrukt worden. Daar leert zo'n andere student alleen maar weer van.

Je blijft maar verdienen!

Het mooie aan dit systeem is, dat je maar blijft verdienen. En dat terwijl je de samenvattingen, in eerste instantie, alleen maar voor jezelf hebt gemaakt. Door je documenten te uploaden via de site, zorg je ervoor dat je een passief inkomen genereert. Je hoeft er niets meer voor te doen, jouw werk is al gedaan. Het is nu een kwestie van afwachten en dan cashen! De gemiddelde student verdient, ongeveer, € 76,00 per maand aan de verkoop van samenvattingen. Het duurt, gemiddeld, drie dagen voor jouw eerste samenvatting wordt gekocht. Kijk gewoon eens op de site en zie wat er allemaal mogelijk is!