Coffeeshop De Rode Leeuw in Zwolle is geweldig!

Coffeeshop De Rode Leeuw in Zwolle is geweldig!

Coffeeshop De Rode Leeuw in Zwolle is een sfeervolle coffeeshop. In de shop kan je heerlijk een jointje roken, een wietje kopen en advies krijgen over het draaien en roken van wiet of hash. Als je plaats neemt in de coffeeshop kan je heerlijke koffie of andere drankjes bestellen en er is zelfs een mogelijkheid tot het eten van een snack of een broodje.

Wiet

Ze hebben een groot assortiment wiet en hasj. Alle soorten wiet en hasj zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten zoals 1 gram, 3 gram, 5 gram en 10 gram. De prijzen liggen tussen de €5,- en €30,- per gram. Wiet of hasj koop je in de winkel of je bekijkt informatie online op www.rodeleeuwzwolle.nl.

Hasj

Er is een ruim assortiment hasj in de winkel. Van de meest voorkomende soorten, zoals Marokkaans, Afghaans en Nepalees tot meer bijzondere soorten zoals White Widow en AK47. De kwaliteit van de hasj is goed en je kunt het voor een eerlijke prijs krijgen. Coffeeshop De Rode Leeuw in Zwolle is een sfeervolle coffeeshop. In de winkel kun je een joint roken, wiet kopen en advies krijgen over het draaien en roken van wiet of hasj.

De sfeer

De sfeer is goed in deze coffee shop Zwolle. Het personeel is erg vriendelijk en ze spreken Engels. In de winkel kun je een joint roken, wiet en hasj kopen, je eigen joint draaien of rollen en iets drinken. Er zijn veel stoelen in de winkel, dus het is gemakkelijk om een ​​stoel te vinden. De muziek staat niet te hard zodat je met je vrienden kunt praten onder het genot van een kopje koffie of thee. Als je iets wilt eten zijn er broodjes en snacks te koop en heerlijke drankjes zoals thee of koffie.

Informatie over wiet en hasj

In de coffeeshop kun je advies krijgen over wiet en hasj. Je kunt ook wiet of hasj kopen in de winkel. Het personeel vertelt je welke wiet en hasj ze op voorraad hebben. Ook helpen ze je bij het draaien van een joint en geven ze tips hoe je dat het beste kan doen. Ook als jij je wiet of hash liever zonder tabak rookt kunnen de medewerkers van je coffeeshop je adviseren.

Gezellig met je vrienden

Drink met je vrienden gezellig een lekker drankje in de shop Zwolle, of rook samen een jointje. Eigenlijk is een coffeeshop een café, maar waar je binnen wel wiet en hasj mag roken.