De leukste bakmixen om zelf te maken tijdens de feestdagen

De leukste bakmixen om zelf te maken tijdens de feestdagen

Het is weer November, en dat betekent dat de feestdagen in aantocht zijn. Iedereen is alweer druk bezig met het plannen van de kerstdagen en het voorbereiden van het kerstdiner. Ga je uit eten, of blijf je thuis? Om het kerstfeest zo persoonlijk mogelijk te houden, kiezen veel mensen ervoor om zelf het kerstdiner té bereiden. Maar vergis je niet, het koken voor de hele familie kan een behoorlijke opgave zijn. Gelukkig bestaan er bakmixen. Met een bakmix heb je in één keer alles bij de hand, en staat het recept handig op de verpakking beschreven. Dit kan je niet alleen veel tijd schelen, maar ook veel stress en zorgen. Ben jij benieuwd welke bakmixen perfect zijn voor de feestdagen? Lees dan vooral verder!

Cakemix

De meeste families beginnen hun kerstdag niet aan de dinertafel. Integendeel zelfs, meestal genieten ze eerst van een lekker kopje koffie én natuurlijk mag iets lekkers daarbij niet ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan chocolaatjes, taart of een zelfgebakken cake. Hiervoor gebruik je simpelweg een lekkere cakemix. Geen gezeur met bloem, meel en suiker. Aan deze cakemixen hoef je slechts nog zelf de melk en eieren toe te voegen. Dit zorgt ervoor dat je snel, en zonder teveel stress, een heerlijke cake op tafel hebt staan. En de cakemix is verkrijgbaar in vele soorten. Wil je iets bijzonders? Kies dan voor een marblecake, of versier de cake zelf met sprinkels en glazuur.

Oliebollenmix

De feestdagen bestaan natuurlijk niet alleen maar uit de kerstdagen. Ook Oud en Nieuw moeten we uitgebreid vieren, en het liefst met het hele gezin. Oliebollen mogen tijdens dit feest natuurlijk niet ontbreken. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om de oliebollen bij de bakker op de hoek te kopen, maar nog leuker is het om ze zelf te maken! En dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Een goede Oliebollenmix zorgt ervoor dat je bijna alles in één keer bij de hand hebt. Dit kan je een heleboel tijd en stress besparen. Daarnaast vind je het uitgebreide recept op de zijkant van de verpakking. Jouw oliebollen kunnen dus niet mislukken dit jaar!

Broodmix

Veel families beginnen het uitgebreide kerstdiner met een lekkere soep als voorgerecht. En wat mag er niet ontbreken bij een lekkere soep? Precies, een lekker brood! Veel mensen denken dat brood maken ongelooflijk lastig is, en kiezen daarom voor een voorgebakken brood, maar niets is minder waar. Probeer een broodmix, en ervaar zelf hoe gemakkelijk je een zelfgebakken brood op tafel kunt zetten. Met het recept op de zijkant van de verpakking, kan het bijna niet meer misgaan! En kun je dit jaar eindelijk zeggen dat je écht alles zelf hebt klaargemaakt.