De pracht van keramisch parket en het gemak ervan in de badkamer

De pracht van keramisch parket en het gemak ervan in de badkamer

Elke dag begint en eindigt met een bezoek aan de badkamer, u neemt een moment om voor zichzelf te zorgen. Keramisch parket zorgt voor de warme sfeer die zo welkom is bij een moment van self-care. De warme, vertrouwde kleur van hout kan nu gebruikt worden in de badkamer, waar echt hout het niet lang overleeft. U kan zelfs kiezen voor een vloerverwarming zodat u het nooit meer koud heeft tijdens het afdrogen na de douche. Maar wat zijn de opties die voor u liggen als u op zoek gaat naar keramisch parket in de badkamer? Lees verder en ontdek alles over de pracht en het gemak van houtlook tegels in de badkamer.

De mooiste badkamer met het minste gedoe

Keramische houtlook tegels blinken uit wanneer ze worden gebruikt voor de vloer en wand van de badkamer thuis. Het zorgt voor de romantische sfeer die hoort bij een houten huisje. Maar een houten huisje absorbeert vocht en vuil op alle oppervlakken. Keramisch parket behoudt alle fijne eigenschappen van keramiek. Het gaat langer mee dan hout en het is veel eenvoudiger om schoon te houden. Waar houten planken na een jaar vocht en hitte wegrotten en kromtrekken blijft keramiek als onaangetast. De technieken om houtlook tegels te vervaardigen zijn tegenwoordig zo verfijnd dat u bijna niet meer kan zien dat het geen echt hout is. Bespaar uzelf daarom een hoop gedoe en laat een vloer en wand leggen van keramisch parket, het liefst met vloerverwarming. Maar wat zijn de soorten houtlook tegels waar u uit kan kiezen?

Legpatronen en houtkleuren

Wanneer u de keramische tegels uitkiest voor uw badkamervloer en wand, begint u bij de vorm van de tegel. U kan kiezen uit vierkante tegels, tegels die net zo ogen als een standaard houten vloer of een visgraat patroon. Vooral het visgraat patroon is ideaal voor de muren van je badkamer. Zo kan u bijvoorbeeld een badkamervloer nemen van grote grijs eikenhouten tegels met een bruine muur in visgraat patroon. Wat voor sfeer wilt u in uw badkamer? Zoekt u naar lichtere houtkleuren voor het gevoel van een schattige Scandinavische blokhut of heeft u liever een donkere, industriële badkamer? Kies en mix uw keuze voor de vloer en de wand en design de badkamer van uw dromen.

Houtlook tegels voor de badkamer

Hier heeft u kunnen lezen over keramisch parket voor de badkamer. Deze aankoop hoeft u maar één keer in uw leven te maken, keramisch parket vergaat immers niet. Van alle verschillende soorten tegels is er geen optie zo mooi en makkelijk te onderhouden als keramisch parket. Volg de link in deze tekst voor een aanbieding met een scherpe prijs en kijk zelf naar de mogelijkheden voor uw badkamer. Dan begint en eindigt uw dag in een prachtige badkamer. Zo maakt u altijd ruimte voor de zorg die u verdient en nodig hebt.