De voordelen van professioneel hypotheekadvies

De voordelen van professioneel hypotheekadvies

Of je nu een starter bent, of al eerder een hypotheek afgesloten hebt: het afsluiten van een hypotheek op een huis is een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Je doet er dan ook altijd goed aan om je te laten informeren door een professioneel en onafhankelijke hypotheekadviseur. Zij kunnen de beste vergelijking maken, waardoor de hypotheek zo voordelig mogelijk voor jou uitpakt. Ook brengen ze je op de hoogte van de regels omtrent vroegtijdig overlijden van je partner tijdens het afbetalen van de hypotheek. Wat komt er nog meer kijken bij hypotheek advies?

Advies op maat

Tijdens een persoonlijk gesprek met de hypotheekadviseur komt alles aan bod wat je moet weten over je hypotheek en de afbetaling daarvan. Hierbij komen verschillende zaken kijken, zoals het bedrag dat je kunt lenen, welke hypotheekvorm het beste bij jouw situatie past en hoe hoog het maandelijks te betalen bedrag zal zijn. Je persoonlijke situatie heeft namelijk grote invloed op de hypotheek die je kunt afsluiten. Wat betekent het als je een eigen onderneming hebt? Of als je gescheiden bent? Een hypotheekadviseur is van alles omtrent hypotheken goed op de hoogte. Zo krijg je het beste advies.

Een hypotheekadviseur kent de regels

Om een zo optimaal mogelijke hypotheek te kunnen afsluiten voor je nieuwe huis, is het handig om goed op de hoogte te zijn van de hypotheekwereld; je moet de vaktaal kennen en weten wat de regels zijn. De meeste mensen zijn echter niet thuis in het afsluiten van hypotheken en lopen daardoor vele voordelen mis of lopen het risico een verkeerde hypotheek af te sluiten. Een hypotheekadviseur kent de vaktaal en de regels rondom het afsluiten van een hypotheek. Zo kan hij een zo voordelige hypotheek voor je afsluiten.

Vergelijking van verschillende hypotheekverstrekkers

Je kunt je natuurlijk direct bij een hypotheekverstrekker laten adviseren over de hypotheek. Dit houdt echter in dat ze enkel advies geven over die ene soort hypotheek die ze afsluiten, namelijk hun eigen hypotheek. Er zit nogal wat verschil tussen de verschillende hypotheekverstrekkers. Een onafhankelijke hypotheekadviseur kan gemakkelijk een vergelijking maken tussen de verschillende hypotheekverstrekkers en jou hier goed over informeren en adviseren. Zij bemiddelen voor jou tussen de meerdere verstrekkers. Zo eindig je uiteindelijk met een voordelige hypotheek die het beste bij jouw situatie past.

Een afspraak maken voor onafhankelijk hypotheek advies

Van der Horn Financiële Diensten geeft onafhankelijk advies over hypotheken. Onafhankelijk betekent bij Van der Horn Financiële Diensten dat zij voor jou gaan onderhandelen met de verschillende geldverstrekkers. Je kunt eenvoudig een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek via de website: hornfd.nl. Met ruim 20 jaar ervaring in het geven van hypotheek advies, ben je verzekerd van het beste advies omtrent de hypotheek op je nieuwe huis. Om een weloverwogen keuze te kunnen maken, worden voor het eerste hypotheekadvies gesprek geen kosten in rekening gebracht!