Decoratieve muurstickers om je interieur op te frissen 

Decoratieve muurstickers om je interieur op te frissen 

Wil je je interieur wat opfrissen en een nieuw tintje geven zonder al teveel moeite? Dan zijn muurstickers de ideale oplossing. Deze stickers zijn er in alle kleuren, prints en modellen. Je kunt ze zelfs voorzien van een eigen foto of tekst. Zo krijgt je interieur een persoonlijke touch. En je brengt ze nog gemakkelijk aan ook! Je sticker niet juist of scheef geplakt? Geen probleem, je haalt hem er zo weer af en brengt hem ook snel weer aan. Met muurstickers kan er eigenlijk niets verkeerd gaan.

Muurstickers voor alle woonruimtes

Nu muurstickers steeds populairder worden in Nederland wordt het aanbod steeds groter. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt stickers die aan je verwachtingen voldoen en bij je interieur passen. Je plakt ze eenvoudig zelf en ze zijn gemakkelijk te verwijderen zonder de muur te beschadigen. Muurstickers voor thuis, je kunt ze eenvoudig vinden, helemaal volgens jouw wensen.

Muurstickers met je eigen tekst

Wil je mooie foto's, quotes, recepten of gezegden aan de muur hangen? Ook dat is geen probleem. Er zijn heel wat gespecialiseerde websites waar je makkelijk zelf je eigen exclusieve uitvoeringen maakt.

Grote oppervlakken gemakkelijk decoreren met muurstickers

Zelfs grote muren geef je gemakkelijk zelf een ander aanzicht. Heb je een grote of kale muur zonder decoratie? Dan is dit de ideale oplossing om die op te vrolijken. Schilderen en behangen zijn veel moeilijkere opties. Je kiest uit één muursticker die je volledige wand een nieuwe look geeft of voor meerdere kleinere muurstickers. Zo maak je makkelijk je eigen collage.

Muurstickers voor de babykamer

Aangepaste muurstickers geven de babykamer een eigen sfeer. Ook oudere kinderen en tieners kun je er een plezier mee doen. Er zijn stickers voor alle leeftijden. Wil je de baby- of kinderkamer versieren? Overweeg dan zeker om met deze stickers aan de slag te gaan. Je verwijdert ze in een handomdraai zonder beschadigingen. Na enkele minuten ziet de baby- of tienerkamer er weer compleet anders uit. Zo kun je de leeftijdsfase afhankelijke stickers weer verwijderen bij een volgende leeftijd van de kinderen. Muurstickers voor de baby- en kinderkamer vind je in alle kleuren en onderwerpen en dit zowel voor jongens als voor meisjes. Denk aan stickers met bloemen, planten en dieren. Daarnaast zijn uiteraard ook de groeigrafieken, wereldkaarten, Disney, ruimte en andere kleurrijke onderwerpen erg populair. Wil je je baby- of kinderkamer, of een andere kamer in je interieur een nieuwe look geven? Overweeg dan zeker muurstickers, je zult er geen spijt van krijgen. Fantastische muurstickers voor een babykamer ook iets voor jou? Ook voor een tienerkamers creëer je een eigen droomwereld waar de kids met grote ogen naar zullen opkijken.

De voordelen van muurstickers

In vergelijking met behangen of schilderen zijn er vele voordelen:

  • Grote keuze
  • Je maakt ze makkelijk zelf met eigen foto's
  • Geven zowel je interieur als de baby- of tienerkamer een exclusieve uitstraling
  • Eenvoudig aan te brengen en te verwijderen zonder beschadigingen
  • Budgetvriendelijk