Deze smartphone-accessoires zijn onmisbaar op reis

Deze smartphone-accessoires zijn onmisbaar op reis

Paspoort, zwembroek, kleding, smartphone… Ben jij ook al de hele checklist doorgelopen, zodat je niets vergeet op vakantie? Dan ben je al een heel eind. Vooral je smartphone is onmisbaar op vakantie, want met behulp van een speciale prepaid simkaart voor op reis kun je navigeren, foto’s maken en communiceren met familie en vrienden. Tegenwoordig zijn er ook allerlei accessoires op de markt en dat kan jouw reis een stuk makkelijker maken. Wanneer je graag op reis gaat, mogen de volgende accessoires in ieder geval niet ontbreken in jouw koffer.

Een draadloze powerbank

Het hebben van een prepaid abonnement is natuurlijk enorm handig op reis. Zo kun je ook op een onbekende locatie soepel van A naar B reizen met behulp van je navigatie. Dat wordt een stuk lastiger wanneer je telefoon leeg is. Daarom is het verstandig om een powerbank mee te nemen. Het nadeel daarvan is dat je ook een draad mee moet nemen die voor zowel je telefoon als powerbank geschikt is. Een handige uitkomst is een draadloze powerbank. Je hoeft de powerbank dan alleen maar aan je telefoon te koppelen: zo zit je nooit meer zonder telefoon en kun je overal zonder problemen heen navigeren.

Snorkelen? Koop een waterdicht telefoonhoesje

Een telefoonhoesje is natuurlijk onmisbaar, maar wist je dat er ook waterdichte telefoonhoesjes zijn? Een waterdicht telefoonhoesje is de perfecte oplossing voor mensen die graag zwemmen of snorkelen. Wanneer je gaat snorkelen kun je al het prachtige leven onder water vastleggen dankzij het hoesje. Daarbij heeft het hoesje ook een voordeel voor wanneer je op het strand ligt en de zee in wilt. Veel mensen zien het niet zitten om hun telefoon op het strand achter te laten, maar mee de zee in nemen is natuurlijk ook geen slim plan. Het waterdichte telefoonhoesje biedt daarin echt een uitkomst: je kunt je telefoon zo mee de zee in nemen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over dat je telefoon kapot gaat door het water.

Lange reis? Kies voor een noise-cancelling koptelefoon

Koptelefoons: ze zijn er in allerlei soorten en maten. Wil je rustig genieten van een filmpje onderweg, bijvoorbeeld wanneer je naar je vakantiebestemming vliegt? Dan kan een koptelefoon met noise-cancelling functie echt een uitkomst bieden. Deze draadloze koptelefoon filtert al het achtergrondgeluid weg, waardoor je meer rust ervaart. Dit is vooral een aanrader wanneer je moe of onrustig wordt door al het geluid tijdens de reis: zo kom je uitgerust aan op je bestemming.