Duurzame kantoorruimtes in en om Amsterdam

Duurzame kantoorruimtes in en om Amsterdam

Nederland staat ​​bekend als het meest duurzame land ter wereld. Ze hebben dit gedaan door een aantal duurzame praktijken in hun cultuur te implementeren, waaronder duurzame kantoorruimtes. Duurzame kantoorruimtes Amsterdam en omgeving zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar bieden ook een ruimte die bevorderlijk is voor het succes van de bewoners. Deze ruimtes zijn ontworpen om gezond, functioneel en productief te zijn voor alle werknemers. Er zijn veel verschillende soorten duurzame kantoorruimtes in Amsterdam en omstreken.

Wat is een duurzaam kantoor?

Een duurzaam kantoor is een kantoorruimte die voldoet aan de wensen van de mensen die er werken en de omgeving. Duurzame kantoorruimtes zijn ontworpen als een gezonde en productieve omgeving die bevorderlijk is voor het succes van het bedrijf. Deze ruimtes zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van de medewerkers en hebben een positieve impact op het milieu. Duurzame kantoorruimtes zijn ontworpen om kosteneffectief, milieuvriendelijk en comfortabel te zijn. Om het kantoor echt duurzaam te maken moet je meer doen dan alleen de ruimte duurzaam maken. Denk hierbij aan herbruikbare kantoorartikelen, slimme verlichting en planten voor een beter klimaat.

Kantoor huren, waar moet je op letten?

Bij het huren van een kantoorruimte moet je eerst kijken naar de kosten. De kosten van de kantoorruimte moeten in de huurprijs zijn inbegrepen. Je moet kijken naar de prijs per vierkante meter. De prijs moet redelijk zijn en de locatie, kwaliteit en grootte van de kantoorruimte weerspiegelen. Kijk ook naar de ligging van de kantoorruimte. Is er voldoende parkeergelegenheid en is de bereikbaarheid voor OV goed? Bekijk ook of de kantoorruimte genoeg faciliteiten heeft zoals: keuken, schoonmaak etc.

Huren bij Flexas.com

Flexas is een vastgoedbedrijf dat kantoorruimte ter beschikking stelt aan mensen en bedrijven. Ze hebben meer dan 400 locaties in Nederland, waaronder Amsterdam en omstreken. Flexas is een groot bedrijf dat al sinds 1978 bestaat en kantoorruimte biedt aan grote en kleine bedrijven. Ze hebben vestigingen in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf staat bekend om hun betrokkenheid bij het milieu en ontving als eerste bedrijf in Nederland het BREEAM-certificaat. Flexas heeft van duurzaamheid een topprioriteit gemaakt en heeft een aantal initiatieven genomen om de organisatie en haar huurders te verduurzamen. Al hun eigendommen zijn uitgerust met speciale kenmerken om afval te verminderen, recycling te bevorderen en energie te besparen. Alle elektriciteit die ze gebruiken is afkomstig uit hernieuwbare bronnen. Ze hebben ook toegezegd de hoeveelheid papier die per persoon per jaar wordt gebruikt met 90 procent te verminderen.