Een goed vegan restaurant vind je via RestauPlant!

Een goed vegan restaurant vind je via RestauPlant!

Steeds meer mensen kiezen ervoor om vegetarisch of zelfs vegan te gaan eten. Dat is een mooi streven, want hierdoor wordt het milieu minder belast en worden minder dieren gedood. Maar wanneer je eens lekker buiten de deur vegan wilt gaan eten, dan kan het zomaar zijn dat dat nog niet meevalt. Je kunt het in een regulier restaurant vaak wel vergeten dat daar daadwerkelijk vegan wordt gekookt. Dat is geen onwil, maar vaak wel onkunde. Vegan koken luistert best heel nauw. Je wilt dan ook niet dat jouw vegan maaltijd in contact komt met eieren, boter of melk. Het is dan dus belangrijk om te gaan eten in een écht vegan restaurant. Deze restaurants vind je online op de site van RestauPlant.

RestauPlant heeft alle vegan restaurants op een rijtje

De site van RestauPlant is zeer uitgebreid. Je vindt hier nu al heel veel vegetarische en vegan restaurants in heel Nederland. RestauPlant vult deze lijst steeds weer aan, zodat steeds de meest actuele informatie online staat. Je kunt op deze site restaurants vinden voor een lekkere vegan snack, maar ook voor complete lunches of diners. Wil je in een bepaalde stad heerlijk vegan uit eten gaan? Dan kun je die stad selecteren op de site en zo zien wat er in die bepaalde stad te beleven is.

Heb je zelf een vegetarisch of vegan restaurant?

Dan kun je je eigen restaurant (gratis) aanmelden voor een vermelding op RestauPlant. Je kunt er op die manier voor zorgen dat mensen jouw restaurant beter weten te vinden. Zorg dat je, bij je aanmelding, zoveel mogelijk informatie over jouw restaurant doorgeeft. Alles wat jouw (vegan) restaurant onderscheidt van andere restaurants is zeer interessant voor jouw potentiële bezoekers. Geef aan welke keuken als basis wordt gebruikt en, ook niet onbelangrijk, in welke prijsklasse jouw restaurant valt. Mensen kunnen dan via RestauPlant snel een keuze maken en jouw restaurant contacten om te reserveren.

Lekker en gezond en zeker niet saai!

Mensen die nooit vegan of vegetarisch eten hebben, onterecht, het idee dat er met al die groenten maar weinig spannends te beleven valt in een vegetarisch of vegan restaurant. Maar wat zij niet bedenken is dat er meer manieren zijn van het bereiden van groenten dan alleen maar koken. Daarbij zijn er graansoorten, rijst en speciale vegan producten die het eten écht heel bijzonder kunnen maken. Vegans weten dat en willen niet meer anders. Vegan of vegetarisch eten is niet alleen beter voor het milieu, het is ook nog eens heel goed voor je lijf!