Een valentijnscadeau voor hem. Een aantal geweldige cadeautips

Een valentijnscadeau voor hem. Een aantal geweldige cadeautips

Als het weer februari wordt dan is het tijd om voor de verliefde stelletjes cadeaus aan elkaar te geven. Want natuurlijk verdient elk romantisch moment een prachtig valentijnscadeau. Maar wat moet je nu geven als valentijnscadeau voor hem? Met een simpele parfum kun je hem niet meer verrassen en eenvoudige kleding is ook wat saai. Een aantal geweldige cadeautips om valentijnsdag tot een groot succes te maken.

Laat je lief verrassen met een privé bioscoop

Wil je dit jaar met valentijn groots uitpakken kies dan voor een privé bioscoop in huis. Dit is één en al luxe, romantisch en speciaal tegelijk. Natuurlijk is een echte privé bioscoop in huis installeren best duur, maar er is een makkelijker alternatief. Het enige wat je hoeft te doen is de gordijnen dicht te maken en de muur vrij maken. Vervolgens steek je wat romantische kaarsjes aan en je hebt een hele privé bioscoop tot je beschikking. Als dat geen leuke avond wordt.

Een hartvormige gouden chocolade hart

Liefde gaat door de maag, waarom dan geen grote chocolade hart geven? Het is het perfecte valentijnscadeau, is vol van smaak en is heel smeuïg. Chocolade is de perfecte manier om iemand te laten weten dat je van hem of haar houdt. Daarnaast kun je zo’n gouden chocolade hart ook heel makkelijk thuis laten bezorgen want het past door de brievenbus.

Maak voor hem een eigen bierpakket

Bier daar houden bijna alle mannen van. Weet je van je vriend dat hij een echte bierkenner is dan kun je hem verrassen met een persoonlijk bierpakket. Zo kun je de bierglazen zelf graveren met een naam of tekst en daardoor worden het unieke bierglazen. Wil je punten scoren met originaliteit dan is een eigen samengestelde bierpakket het geven meer dan waard. Met bier kun je nooit verkeerd gaan.

Valentijns sokken als cadeau geven

Wil je een grote glimlach op je vriend toveren koop dan een paar persoonlijke valentijns sokken. Je kunt tegenwoordig heel makkelijk zelf je eigen sokken ontwerpen. Als je eenmaal toch voor je vriend bezig bent kun je ook gelijk sokken voor jezelf maken. Hoe leuk is dat wel niet? Dit is één van de leukste valentijnscadeaus om aan hem te geven. Wie de sok past, trekt hem aan.

Koffie- en theeliefhebbers opgelet

Houd je vriend van koffie dan kun je gepersonaliseerde koffiekopjes geven. Deze kopjes kunnen heel leuk aangekleed worden met eigengemaakte foto’s of teksten. Daarnaast kun je kiezen uit een magische koffiekopjes of een gepersonaliseerde reismok. Of je vriend nu een koffieliefhebber of theeliefhebber is, met dit soorten kopjes en mokken staat hij gegarandeerd vrolijk op. Dat worden geen saai ochtenden meer, maar ochtenden met alleen maar glimlachen.