Energiekauwgum Grizz Energy Gum

Energiekauwgum Grizz Energy Gum

Een Energy gum of energiekauwgum kan een stimulerende werking op mensen hebben. Na vijf minuten gekauwd te hebben op een Energy gum kunnen mensen genieten van meer alertheid, concentratie, energie en focus. De hoeveelheid cafeïne en andere ingrediënten in deze energiekauwgum hebben een positief effect op mentale en fysieke prestaties. Energy gum, wat oorspronkelijk is ontstaan in Amerika, werd in eerste instantie ontwikkeld voor het leger. Dat kauwen cognitieve voordelen heeft was al langere tijd bekend. De link met cafeïne werd echter pas in 1998 gemaakt. In dat jaar verklaarde, gedurende een onderzoek, een fysioloog het merendeel van de door hem onderzochte militairen "ineffectief voor de strijd". Na 48 uur zonder slaap begon het lichaam van die militairen ongewild te weigeren. Verschillende onderzoeken wezen uit dat cafeïne de soldaten alerter maakte, hun prestaties verbeterde en de soldaten in staat stelde om 68 uur wakker te blijven.

Een functionele kauwgum

De basis van de functionele kauwgum Energy gum is cafeïne. De cafeïne in deze functionele kauwgum wordt direct door het bloed opgenomen. Daarom is het effect veel groter dan het effect van bijvoorbeeld energierepen, koffie, groene thee en energy-drinks. Waarom laat het effect bij bijvoorbeeld energy-drink tot wel 45 minuten langer op zich wachten? Omdat de cafeïne dan wordt opgenomen via het maag-darmkanaal. De werkzame stoffen in een Energy gum worden al na vijf minuten in het lichaam opgenomen.

Vol energie dankzij Grizz energy gum

Wat is Grizz energy Gum? Een functionele, hoogwaardige en langwerkende kauwgum. Deze energiekauwgum bevat per stuk 80 mg cafeïne, dat is een hoge dosis cafeïne. Andere energiekauwgums bevatten soms maar 12,5 gram cafeïne, terwijl de meeste energiekauwgums een dosis van 40-50 mg cafeïne bevatten. Dat is een te kleine hoeveelheid om daadwerkelijk een effect te bereiken. Grizz energy gum bevat zowel een dosis van 80 mg cafeïne als 20 mg van de hoogwaardige energie bevorderende stoffen guarana en taurine. Het totale aantal werkzame stoffen in een stuk Grizz energy gum is dus 120 mg. Hoeveel werkzame energiestoffen je nodig hebt wordt vermeld op de startpagina van de website van deze energiekauwgum.

Een suikervrije energiegum

Om de smaak van cafeïne in energy gums te camoufleren worden er vaak veel zoetstoffen in gebruikt. Grizz energy gum bevat slechts een minimaal aantal zoetstoffen. Dat is een reden om te kiezen voor Grizz energie gum. Het is een geheel suikervrije energiekauwgum. Je hebt dus in ieder geval geen last van de vervelende en bekende suikerdip. Je voelt je, zonder suiker, vol energie. Deze suikervrije energiekauwgum zorgt niet alleen voor meer energie en een betere concentratie, maar ook voor meer kracht, meer uithoudingsvermogen, een sneller spierherstel, een betere focus en een heerlijke, frisse adem. Het is, kortom, een kwalitatief hoogstaande energiekauwgum tegen een zeer scherpe prijs.