Heren instappers: die koop je online!

Heren instappers: die koop je online!

Schoenen kopen met mijn vriend is echt een drama. Hij houdt namelijk helemaal niet van winkelen en hij stelt het dus zo lang mogelijk uit. En met zo lang mogelijk uitstellen bedoel ik ook zo lang mogelijk. Totdat er gaten in zijn schoenen vallen of kleding tot aan de draad versleten is. Als het echt niet anders kan, dan gaat hij mee winkelen. Liever nog zegt hij dat ik maar wat moet uitzoeken. Het maakt mijn vriend niet zoveel uit wat hij draagt. Echt modebewust is hij niet. Op zich is dat wel leuk want dat betekent dat hij meestal alles aan doet wat ik voor hem koop. Met als gevolg dat hij er toch geweldig uitziet al zeg ik het zelf. Maar de heren instappers die hij draagt kan ik toch echt niet zelf voor hem kopen. Schoenen moeten lekker zitten en ik kan dat niet voor hem bepalen. Maar naar een schoenenwinkel gaan is voor mijn vriend een hele bezoeking. Hij vindt het zonde van zijn tijd. Daarom koop ik heren instappers online.

Heren instappers: makkelijk en snel

Omdat we al een tijdje samen zijn, weet ik wat mijn vriend leuk vindt of niet. En ik weet ook wat hem lekker zit en wat niet. Daar zal ik altijd rekening mee houden. Schoenen moeten gewoon goed zitten. Dat betekent dus dat hij ze echt moet passen. Zijn favoriete heren instappers bestel ik dus altijd online. Daar hebben we een ruime keuze in maten en vooral in stijlen. Ik krijg mijn vriend nog wel achter het scherm om een paar heren instappers uit te zoeken die hij leuk vindt. Ik bestel ze dan en dan kan hij ze thuis passen. Dat is ideaal want hij kan er dan echt even een paar uur binnen op lopen en dan weet je wel of ze lekker zitten. Zitten ze goed dan houden we ze en anders sturen we ze terug en bestellen een paar anderen. Het werkt goed en het bespaart ons beiden veel winkelellende.

Heerlijk shoppen online

Ik moet zeggen dat ik zelf nogal eens naar ons centrum ging om te shoppen, maar sinds ik voor mijn vriend online shop, merk ik hoe makkelijk dat is. Dus nu koop ik zelf ook steeds meer vanuit mijn luie stoel. Zeker in de winter. In de zomer kan ik mijn terrasjes toch niet missen. Die heb je nu eenmaal niet online. Dus ja, we zijn beiden om en dat scheelt een hoop tijd en gedoe. Leve online shoppen!