Hoogwaardige lakverf van Sigma

Als je op zoek bent naar hoogwaardige verf voor hout of metaal dan is de keuze voor Sigma S2U verf de beste die je kunt nemen. Het is namelijk een prachtige zijdeglanzende watergedragen lakverf voor binnenshuis die je eenvoudig kunt aanbrengen met een roller of een kwast op hout of metaal dat reeds is voorbehandeld. Er zijn vele verschillende kleuren te verkrijgen en elk heeft zijn eigen kenmerken.

Sigma S2U Nova Satin

Als je kiest voor de hoogwaardige verft van Sigma S2U Nova Satin dat weet je zeker dat je een lakverf te pakken hebt die zowel een hoge kwaliteit als gebruiksvriendelijkheid heeft. Deze verf is namelijk ontzettend eenvoudig aan te brengen. Dat komt doordat de tijd die je hebt om de verf te verwerken vrij ruim is. Je hoeft er dus geen haast achter te zetten om ervoor te zorgen dat je verf mooi dekkend is. Door gebruik te maken  van zogeheten LTA+ technologie wordt de verf als het ware een sterk schild en kun je genieten van een strak geschilderd werk dat ook nog eens een slijt- en krasvaste oppervlakte heeft. Met het aanbrengen van de verf kun je na ongeveer 5 uur een tweede laag er overheen schilderen en wanneer je klaar bent is de verf na ongeveer 7 dagen volledig uitgehard. Met de aanschaf van een blik Sigma S2U Nova Satin kun je ongeveer 12m2 per liter beschilderen.

Sigma S2U Nova Primer

Sigma S2U Nova Primer is in tegenstelling tot de Nova Satin een grondverf. Deze is op waterbasis en tevens de basis voor een prachtige aflaklaag. Je kunt deze grondverf gebruiken voor klussen en producten binnenshuis waarbij je ondergrond hout, metaal of kunststof is. Ook geschuurde verflagen zijn geschikt om deze grondverf op te gebruiken. Je brengt deze gemakkelijk aan met een kwast of roller en je kunt de eerste laag na ongeveer 4 uur alweer overschilderen. Zo kun je lekker tempo maken met het verven van je product. Zorg er wel voor dat de temperatuur in je kamer goed is om tot een perfect resultaat te komen. Het is aan te raden om de temperatuur zo rond de 20 graden te houden.

Waar moet je verder rekening mee houden?

Als je gaat schilderen met de verf van Sigma dan is het van belang dat je rekening houdt met een aantal zaken om tot een perfect resultaat te komen. Gebruik altijd watergedragen rollers en kwasten en ontvet de ondergrond die je gaat vervelen altijd als eerste. Daarna is ook belangrijk dat je het oppervlak schuurt met een fijn schuurpapier. Verder is het handig om rekening te houden met de temperatuur en luchtvochtigheid in de ruimte waar je gaat verven. Hoe lager de temperatuur en hoe hoger de luchtvochtigheid, des te langer duurt het voordat de verf droog is. Let dus ook goed op dat je de juiste tijden aanhoud als je een tweede laag wilt aanbrengen.