inspiratie voor een prachtig inbouw zwembad

inspiratie voor een prachtig inbouw zwembad

Ondanks dat het er deze zomer een stuk anders uit gaat zien dan voorgaande jaren, wil ik jullie toch even informeren over een prachtige vakantie die ik heb gehad een paar jaar terug. Net zoals mensen deze dagen veel oude vakantie kiekjes posten, post ik graag dit verhaal zodat jullie geïnspireerd raken om er zelf een mooie zomer van te maken en te genieten van alle dingen die je meemaakt. Benieuwd geworden naar de inspiratie voor mijn nieuwe inbouw zwembad? Lees dan snel verder voor het hele verhaal!

Een prachtige vakantie naar Turkije

Dit is een land wat niet bij iedereen in de smaak valt. Ik ben zeker niet zo iemand! Ik kom al vele jaren achtereen in Turkije. Ik heb dan ook alle bekende badplaatsen en steden mogen bezoeken: van Bodrum tot Istanbul.

Turkije biedt tal van mooie plekken om te ontdekken en ik ga jullie in dit blog vertellen over mijn laatste vakantie met een prachtig resort in de buurt van Antalya.

Het resort

Een van de vele dingen die ik geweldig vind aan dit land, is de gastvrijheid. Ik moet zeggen dat ik niet alleen maar in resorts heb verbleven, maar dit was toch wel de kers op de taart. Op het moment dat ik de lobby binnenwandelde werd mij een glas champagne aangeboden. Ik drink niet, dus heb het vriendelijk afgeslagen en gevraagd of ze ook Turkse thee hadden. Dit werd mij met plezier overhandigd!

Zodra de administratieve formaliteiten te hebben afgehandeld kreeg ik een rondleiding over het terrein van het resort. Te beginnen met de prachtige botanische tuin. Hier groeiden planten en bloemen die ik nog nooit eerder had gezien! Er was een aardige tuinman met wie ik een praatje maakte.

Na even door de tuin gelopen te hebben bleek dat deze uitkwam op een prachtig terras wat over de Middellandse zee heen keek. Tussen de botanische tuinen en het terras waren meerdere inbouw zwembaden geïnstalleerd. Hier heb ik een groot deel van de avonden doorgebracht!

Eenmaal thuisgekomen

Van dit prachtige resort besloot ik om in mijn achtertuin een beetje hetzelfde idee na te bootsen. Ik was namelijk helemaal verliefd geworden op die weelderige tuin en het idee dat ik zo een zwembad in zou kunnen lopen wanneer ik maar wilde!

Na lang zoeken naar een geschikt zwembad kwam ik uit bij een bedrijf dat Stassar heet. Hier vond ik een zwembad dat precies pasta bij mijn wensen! Na het aanvragen van verschillende vergunningen kon het graven eindelijk beginnen. Nu, anderhalve maand later, kan ik eindelijk gaan beginnen met genieten van mijn nieuwe inbouw zwembad.