Je fitness upgraden

Je fitness upgraden

Iedereen wil altijd wel van alles. Het verschil tussen de mensen die daadwerkelijk iets bereiken en de mensen die het alleen willen, is dat de mensen die het daadwerkelijk bereiken ook daadwerkelijk actie hebben ondernomen. Ze hebben hun best gedaan om alles te geven wat ze hadden, ze hebben consistent stappen ondernomen en ze hebben zich aan hun plan gehouden. Dat zou jij ook kunnen doen, dan word je immers fit. Als dat je doel is, dan moet je dat zeker nastreven. Wij helpen je bij het ondernemen van de eerste stappen en doen dat aan de hand van enkele tips die we je gaan voorschotelen in deze blog. Als je benieuwd bent geworden, dan raden we je aan snel verder te lezen. 

Monitoren

Als je progressie wil boeken, dan is het heel belangrijk dat je ook weet dat je progressie maakt. Veel mensen zijn bezig met fitter worden en afvallen, maar weten vervolgens niet dat ze afvallen of dat ze afvallen in vet. Dat is immers wat je wil, je wil niet afvallen in spier. Om dit te monitoren, kun je een slimme weegschaal aanschaffen. Met een slimme weegschaal krijg je alle gegevens inzichtelijk die je inzichtelijk wil hebben. Je vetpercentage, gewicht, hoeveelheid water in je lichaam, spiermassa en ga zo maar door. Fitter worden zonder weegschaal fitness, is dus naar onze mening niet te doen. Houdt het effect van je handelingen bij zodat je weet wat wel en niet werkt.

Consistentie

Dan nog de consistentie. Verwacht niet dat je binnen een weekje of een maandje de fitste persoon van de aarde bent. Nee, de moeilijke dingen die echt een impact maken op je leven, die kosten tijd. Je zult daarom over een langere periode consistent moeten blijven. Zorg ervoor dat je je houdt aan je vooraf opgestelde plan en kijk na een paar maanden terug, dan zul je wél echt wat hebben bereikt.

Eten

Als allerlaatste eten. Je kunt nog zoveel in de sportschool staan en bankdrukken en squatten; als je niet goed eet, heeft het allemaal geen zin. Zorg ervoor dat je voeding optimaal is voor je levensstijl. Eet een natuurlijk, onbewerkt en gevarieerd dieet. Als je dit doet, is het grootste deel van het werk al gedaan en zul je je nog beter voelen. Ook dit moet je wel langere tijd volhouden. Om het langer vol te houden, mag je best af en toe iets lekkers eten. Dat hoort er ook bij.