Je gezicht is je visite kaartje. Als je jouw huid niet goed verzorgt of als je tanden er niet goed uitzien is dat vervelend. In deze blog gaat het vooral om dat laatste, want je tanden zijn wel erg belangrijk. Veel mensen gaan echter niet regelmatig naar de tandarts en dat is zonde. In deze blog vertellen wij je graag hoe jij jouw tanden goed kunt blijven verzorgen. Zo voorkom je dat een deel van jouw visitekaartje er niet goed uitziet. Met een paar simpele handelingen die je vaker kunt doen heb je altijd een mooi gebit.

Je dagelijkse klusje

We hoeven dit eigenlijk niet te vertellen, maar het hoort toch in het rijtje thuis. Je moet elke dag drie keer je tandenpoetsen om ze netjes te houden, gaatjes te voorkomen en een frisse adem te behouden. Voor je frisse adem is het belangrijk om naast je tanden ook je tong goed te poetsen. De bacteriën die daar op zitten, veroorzaken namelijk vervelende geurtjes. Dagelijks je tanden en tong poetsen is belangrijk. Vooral ’s ochtends en ’s avonds voor het slapen gaan is het goed om je mond te reinigen. Met mondwater en flosdraad erbij maak je het nog beter.

Je tanden mooi maken

Tegenwoordig is het niet meer zo gek om je tanden te bleken. De prijzen voor het bleken van je tanden zijn niet meer overdreven hoog en de resultaten zijn vaak mooi. Wij durven geen uitspraken te doen over het wel of niet schadelijke aspect voor je tanden. In veel gevallen gaat hert in elk geval goed en genieten mensen van hun stralende gebit voor niet al te veel geld. Na een tijdje wordt de witheid van tanden vaak wel weer minder. Je kunt dan gewoon opnieuw gaan bleken.

Onverwachte kwaaltjes

Helaas kan het voorkomen dat er iets mis gaat met de tanden in je mond. Je kunt het van tevoren niet zien aankomen dus een tandartsafspraak maken is dan geen optie. Je eigen tandarts heeft waarschijnlijk een vol geplande agenda met cliënten. Wanneer er onverwachts iets gebeurt en je moet snel geholpen worden is er de optie om naar een spoedtandarts te gaan. Dental 365 heeft een perfect concept waarbij iedereen terecht kan. Elk moment van de dag kun je daar aankloppen om geholpen te worden met je gebit. Zo kun je er echt voor zorgen dat je visite kaartje er goed uit blijft zien. Voor een behandeling kun je bij dental 365 altijd terecht dus wanneer er toch iets vervelends is voorgevallen kun je dat snel weer laten fixen.