Jouw woning een nieuwe uitstraling geven met Sigma Perfect Matt

Jouw woning een nieuwe uitstraling geven met Sigma Perfect Matt

Is jouw woning toe aan een nieuw uitstraling? Heb je een nieuwbouwpand dat je helemaal naar wens wilt maken? Dan is het belangrijk dat je de muren en plafonds van de juiste verf voorziet. En goede laag verf op het oppervlak zal jouw woning namelijk gelijk van een andere sfeer voorzien en een frisse uitstraling geven. Je kunt in dit geval kiezen voor een verfsoort als Sigma Perfect Matt. Deze verf kan jou namelijk helpen om de woning naar wens te krijgen. Maar welk voordelen kun je hieraan behalen? En welke keuzemogelijkheden heb je tot jouw beschikking?

Een goede dekking bij de Sigma Perfect Matt

De Sigma Perfect Matt muurverf heeft als eerste grote voordeel dat deze goed dekt. Hierdoor hoef je minder lagen aan te brengen om de beste resultaten te behalen. Daarbij zullen de kleuren ook voor langere tijd goed blijven. Vergeling komt namelijk vrijwel niet meer voor als je deze verf op jouw muren en plafonds hebt aangebracht. Doordat het makkelijk aan te brengen is en je verschillende hulpmiddelen kunt gebruiken, ben je niet lang meer bezig om de schilderwerkzaamheden uit te voeren en ziet jouw woning er binnen een korte tijd weer netjes uit.

Betonverf zorgt voor een goede bescherming

Betonverf verf is speciaal ontwikkeld voor minerale ondergronden als beton, schuurwerk, gipsplaten en stucwerk. De betonverf zal hier altijd goed hechten en streeploos opdrogen. Daarbij heeft de verf nog een belangrijke eigenschap om van te profiteren. Betonverf zal namelijk ook vochtwerend zijn, waardoor vochtproblemen niet meer voor komen in jouw woning en je een extra bescherming aangebracht hebt. Als je jouw verflagen goed bijwerkt binnen zeven dagen, weet je zeker dat deze eigenschap goed naar voren komt en de muren en het plafond jou alleen maar plezier opleveren en het wooncomfort verhogen.

Kleuren maken het verschil

Als je de betonverf aanschaft, hoef je alleen nog maar te bekijken welke kleuren je nodig hebt. De meest voorkomende verfkleur is de Ral 9010. Deze geeft jou altijd witte muren en plafonds. Echter kun je ook een ander sfeer in de woning brengen door voor een geheel andere kleur te laten mengen. Vrijwel alle kleuren zijn mogelijk als je de kleurcodes hebt, waardoor jij de kleur aanpast aan de rest van het interieur. De kleurtinten zullen er dan voor zorgen dat jouw woning uniek is en jij je thuis voelt in iedere ruimte.