Leer de cast van La Casa de Papel kennen

Leer de cast van La Casa de Papel kennen

Er zijn maar weinig series die in één klap zó populair werden als La Casa de Papel, heb jij het al gezien? Dit is echt zo’n serie waarmee je als je er eenmaal aan begonnen bent nog maar moeilijk kunt stoppen. Vrijwel iedereen die hem gekeken heeft was er binnen de kortste keren aan verslaafd, en dus ook aan de cast. Maar wie zijn al deze voorheen nog onbekende acteurs en actrices? Er staan genoeg blogs online over alle (meest relevante) acteurs uit deze razend populaire serie, inclusief de de scenes uit de serie die de meeste indruk maakten. Hun hoogtepunten dus, die ervoor zorgden dat niet alleen zij, maar ook de serie ontzettend populair werd. Sterker nog, La Casa de Papel is zó populair geworden dat er zelfs een heuse kledinglijn is ontstaan met de bekende uitspraken zoals ‘Bella ciao’. Bijna iedereen weet inmiddels waar deze vandaan komt, en hij is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met het masker van Dali dat ze in deze serie constant dragen. Wie deze ziet denkt tegenwoordig niet meer als eerste aan deze wereldberoemde schilder, maar aan de overbekende Netflix-serie La Casa de Papel.

Ben je op zoek naar praktische fitness informatie?

Als je net bent begonnen met fitnessen dan kan het handig zijn om daar een beetje begeleiding bij te krijgen. Niet iedereen heeft echter het budget om daar een personal trainer voor in te huren. Gelukkig is dat tegenwoordig ook helemaal niet meer nodig want online is er al een schat aan informatie te vinden over fitnessen. En dan vooral over krachttraining. Je kunt heel gemakkelijk alle fitness informatie op mnlk.nl vinden die jij nodig hebt om gespierder of fitter te worden, en  het enige wat je verder nog nodig hebt is een flinke dosis doorzettingsvermogen om je ook echt aan deze schema’s te houden. Gespierder worden doe je namelijk niet in enkele weken. Dit is echt een proces wat langer duurt, en waar je geduld voor moet hebben. Bovendien moet je het ook goed bijhouden als je eenmaal tevreden bent. Gelukkig staat het internet vol met handige tips en fitness informatie, zowel voor de beginner als de ervaren gym bezoeker.

De cast van The A-team, ken jij ze nog?

Het was misschien wel de meest populaire serie in de jaren 80: The A-team. Ondanks het vrij simpele concept van de serie (vier veteranen die in een oud busje rondrijden en overal mensen helpen) sloeg hij direct enorm aan. De hoofdrolspelers zijn inmiddels iconen geworden en nog steeds kan vrijwel iedereen die de serie volgde hun namen opnoemen. En nog steeds vindt je overal blogs met filmpjes over deze serie en de cast. Het kijken van deze filmpjes is ontzettend leuk voor de die-hard fans, en doet vaak veel herinneringen bovenbrengen. Het voelt een beetje nostalgisch om deze beelden terug te kijken, en de vier hoofdrolspelers weer in actie te zien. En jij? Was jij ook zo’n van van de serie in de jaren 80?