Leer lean werken door het volgen van een opleiding

Leer lean werken door het volgen van een opleiding

Wil je alles leren over lean yellow belt? Of wil je je zelf specialiseren tot CMA, oftewel Certified Management Accountant? Het volgen van een cursus in jouw vakgebied is altijd slim om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Daarbij kun je jezelf professionaliseren in je eigen vakgebied en bijdragen aan vooruitgang binnen je organisatie. In deze blog lees je hier alles over! Lees hieronder verder.

Voordelen van een lean opleiding

Waarschijnlijk heb je er al eens van gehoord, lean werken. Het is een topic waarover veel wordt geschreven en de resultaten zijn veelbelovend. Toch brengt het zo af en toe ook wat strubbelingen met zich mee. Met name in de finance sector liggen er nog wat hobbels op de weg om Lean goed te kunnen implementeren. Door het volgen van een lean yellow belt cursus word jij expert op het gebied van lean en weet jij precies hoe processen verbeterd kunnen worden. Zo krijg jij inzicht in hoe je verspilling kunt herkennen en weet je alle ins en outs van lean technieken. De opleiding is dus ook bedoeld voor iedereen die wil bijdragen aan vooruitgang binnen zijn organisatie.

Hoe ziet de lean opleiding er globaal uit?

Wil je de stap gaan maken om lean yellow belt te worden? Dan wil je vast weten hoe de opleiding er globaal uit ziet. In totaal ben je er ongeveer 3 avonden mee bezig dus dat is heel goed in te plannen naast je werk. Eerst zul je geïntroduceerd worden in de filosofie van Lean. Daarna ga je diverse principes leren kennen en leer je alle wetenswaardigheden over A3 denken. Je hoeft niet alleen maar te luisteren maar wordt ook zelf aan het werk gezet. Er wordt gebruik gemaakt van spel en een persoonlijke casus en je kunt in een online leeromgeving aan de slag gaan. Wil je je carrière in de finance naar een nog hoger level brengen? Bekijk dan eens de CMA-opleiding.

CMA opleiding voor finance professionals

Als je alles wilt weten over accounting en financieel management is de CMA-opleiding het overwegen waard. De opleiding is eerst uitgebreid onder de loep genomen voordat deze is geworden zoals deze nu is. Het programma zal beginnen met een intensieve voorbereiding van jouw kant. Daarna vinden er interactieve sessies plaats waarin je het geleerde kunt gaan toepassen. Er wordt veel belang aan gehecht om iedereen ruimte te geven om aan je persoonlijke uitdagingen te werken. Verder is het mogelijk om via een platform direct contact te hebben met de docent.