Loop jij deze kerst ook de blits? Begin op tijd met het doen van je aankopen!

Loop jij deze kerst ook de blits? Begin op tijd met het doen van je aankopen!

De kerstperiode breekt langzaam maar zeker weer aan: het duurt nog maar heel even tot Mariah Carey en George Micheal weer met regelmaat op de radio te horen zijn. Tegenwoordig kun je er maar niet te vroeg bij zijn. Dit is niet gek, wanneer we een lange periode afstand van mekaar hebben moeten houden, of geen bezoek hebben kunnen brengen aan onze dierbaren. We mogen steeds eerder toegeven aan onze diepe verlangens naar genegenheid: hoe eerder de kerstpret begint, hoe beter. Dit is ook waarom je niet vroeg genoeg met je inkopen kunt beginnen. 

Denk tijdloos: in welke verlichting ga jij investeren?

Waarmee ga jij dit jaar de blits lopen? Echt veel tijd om daarover na te denken heb je niet meer. Hoe sneller jij begint met je design-strategie, hoe beter! Het wordt als een waar feest an sich ervaren, om jouw interieur én exterieur op een lumineuze wijze voor te geven. En wanneer we het dan toch over ‘lumineus’ hebben, laten we ons dan gelijk bewust zijn van het lichtplan! Het is echter ook slim om na te denken over de kosten, en daarom misschien in Inlight verlichting te investeren: zo schaf jij verlichting aan die eigenlijk door het hele jaar een functioneel en esthetisch doel heeft, in plaats van alleen tijdens de kerstdagen. Op die manier kun jij voor een langere tijd plezier hebben van jouw aankoop. 

Versier rondom de kernstukken

Als jij dan jouw kernstukken gevonden hebt, kun je hieromheen gaan versieren. Je kunt het helemaal ‘eigen’ maken, door bijvoorbeeld een leuke lichtsnoer op te hangen tussen al jouw grote stukken door. Ook doen kransen het heel erg goed, wanneer je al veel verlichting bezit. Op deze manier geef je toch een extra dimensie aan de versiering. Denk aan die glimlach die je tovert op het gezicht van iedereen die langsrijdt. 

Zware artikelen kun je het best laten verzenden

Wanneer je nieuwe artikelen koopt voor de kerstdagen, dan is het slim om deze te bestellen. Een tripje naar het tuincentrum, kan erg leuk zijn en veel inspiratie opleveren. Echter, het aanschaffen van deze artikelen kun je beter online voltooien. Waarom? Omdat de producten erg zwaar zijn. Het is dan slim om na te denken over de verschillende zware artikelen die je nodig hebt. Heb jij bijvoorbeeld de beste accu grasmaaier op het oog? Dan bestel je deze natuurlijk gelijk mee.