My Brand, een uniek kledingmerk

My Brand, een uniek kledingmerk

Ben je altijd al op zoek naar een uniek kledingmerk, die perfect past bij jouw wensen? My Brand is een merk dat wellicht deze invulling voor je kan geven. Ga je graag voor iets anders, wil je graag uniek zijn of houd je juist van erg opvallende kleding? Dan is dit blog misschien wel iets voor jou! My brand beschikt over een breed assortiment truien, vesten, broeken en meer met unieke logo’s en emblemen. Wat biedt My Brand nu allemaal aan? Laten we er eens wat beter naar kijken!

De opvallende badges en emblemen van My Brand

My Brand staat bekend om zijn unieke emblemen, glitters en felle kleuren op haar kleding. My Brand is in 2009 begonnen met het afbeelden van het logo en merknaam op de t-shirts. tegenwoordig zijn er ook afkortingen en andere soorten emblemen te vinden. denk bijvoorbeeld aan een tekst van glitters, een hond op de buik of een ander gaaf ontwerp. Check it out!

Een unieke stap

Je hebt het vast nog niet vaak voorbij zien komen, merken die op al hun producten groots hun naam zetten, My Brand durfde dit aan. My Brand is in 2009 ontstaan, in eerste instantie als een grap. Twee Italiaanse mannen ontwierpen verschillenden T-shirts waar heel groot de merknaam op geplaatst was. Nu was er toch iets wat juist erg uniek was aan deze shirts.

Al snel sloeg de vonk over en vlogen de verschillende ontwerpen over de toonbank. Vele mensen raakten geïnspireerd door het merk, omdat de ontwerpen zich duidelijk onderscheiden van andere kleding. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een groots designer merk met succes over de gehele wereld!

De kleding van My brand

Zoals net al vermeld, biedt My Brand verschillende kleding aan met unieke logo’s, emblemen en kleuren. Door specifieke, felle kleuren aan de ontwerpen toe te voegen, onderscheidt My Brand zich in de kledingbranche. Zo kun je voor een nieuwe trui, een broek of een shirt kiezen. Bovendien biedt My Brand ook jassen, schoenen en broeken aan. Hier heeft het merk zich dan toch iets ingehouden als het gaat om het uiten van de grote emblemen. De jeans zijn te onderscheiden met gekleurde verf spetters, terwijl er een badge op de jassen en schoenen te vinden is!

Wil je gaan voor iets unieks, waarmee je jezelf onderscheidt van anderen? Haal dan nu snel jouw My Brand product in huis!