Nooit meer traplopen in je eigen huis

Nooit meer traplopen in je eigen huis

Woon je in een huis met een verdieping? Of kent je woning zelfs meerdere extra etages? En woon je er al een tijdje? Dan heb je in heel je leven waarschijnlijk al meer trapgelopen dan je je kunt voorstellen. Je staat er niet altijd bij stil, maar op een dag ga je vaak heel wat keren meer naar boven en beneden dan je zou denken. Die trap, daar staan heel wat voetstappen van jou op!

Ga je het merken? Zoek dan een oplossing

Eigenlijk denk je nooit echt na over het aantal keren dat je in je eigen huis de trap op en ook weer af bent gegaan. Het is iets dat zo in je dagelijkse routine zit, daar sta je niet bij stil. Natuurlijk, als je eens beneden aankomt en meteen ontdekt dat je boven iets vergeten bent, dan ga je zuchtend en balend die trap weer op, net als wanneer je met je handen vol loopt of net thuiskomt van het sporten. Dan is die trap echt niet het favoriete onderdeel van je huis. Maar verder? Ach, hij staat er nu eenmaal, en je komt ermee van beneden naar boven, en vice versa.

Ben je steeds vaker juist wel heel bewust bezig met die trap? Doe je er alles aan om maar te voorkomen dat je hem vaker dan noodzakelijk op en af moet? Blijf je soms maar beneden, of juist boven, om die trap maar te ontlopen? Dan ga je pas echt merken hoe vaak je er iedere dag eigenlijk mee te maken krijgt. De kans is groot dat je last hebt van je trap, of beter gezegd, last hebt van je lijf, waardoor die trap opeens een obstakel is geworden. Eentje waar je iedere keer weer van baalt. Maar ja, hij staat nu eenmaal in je huis, dus zo nu en dan zal je hem toch op en af moeten. Of niet?

Nooit meer traplopen in je eigen huis

Gaan die trappen je steeds lastiger af, dan klinkt het je vast als muziek in je oren: nooit meer hoeven traplopen in je eigen huis. Veel mensen denken dat de enige manier om dit te realiseren de verhuizing naar een gelijkvloerse woning is, maar niets is minder waar. Met trapliften kun je daar ook heel gemakkelijk, en een stuk goedkoper voor zorgen.

Een traplift kun je, snel en een stuk betaalbaarder dan je denkt, op vrijwel iedere trap in je huis laten plaatsen. Hier vind je meer informatie: https://handicare-trapliften.nl/. Een gemakkelijke oplossing voor een groot probleem, namelijk de afgenomen bewegingsvrijheid in je eigen huis. Heb je een traplift naar iedere verdieping, dan hoef je nooit meer trap te lopen. Het mag nog wel, het is jouw keuze, maar de lift staat altijd voor je klaar. En dat is een prettige gedachte!