Online bioethanol bestellen

Online bioethanol bestellen

Bioethanol is een 100% biologische brandstof die voor vele verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Zo kan het gebruikt worden als brandstof voor je sfeerhaard, maar bijvoorbeeld ook voor het schoonmaken van ruiten, zonnepanelen, tegels en chroom en voor het verwijderen van schimmel. Deze biologische ethanol is zelfs te gebruiken als antivries of als brandstof voor je campingkookstel. Online kun je vaak hoge kwaliteit biologische ethanol 100% en 96,6% per liter, per 12 liter, per 60 liter, per 600 liter of zelfs per 1000 liter. Bestel niet alleen normale, geurloze bioethanol, maar ook ethanol met een lekker geurtje, zoals appel/kaneel geur, koekjesgeur, rozengeur of zelfs kerstgeur.

Bioethanol en andere biologische olieproducten 

Naast bioethanol bestel je online ook gemakkelijk andere biologische olieproducten, zoals sinaasappelolie of biologische kettingzaagolie. Met sinaasappelolie gemaakt met 80% sinaasappelschilconcentraat kun je vrijwel het hele huishouden doen. Van keukens en vloeren schoonmaken tot vlekken uit kleden verwijderen en zelfs het aromatiseren van snoepgoed of andere voedingsmiddelen. Omdat sinaasappelolie zo sterk is, hoef je slechts 2-3 druppels van de olie per 5 liter water te gebruiken. Een erg duurzame en effectieve manier van schoonmaken, dus! Daarnaast is het ook nog te gebruiken als toevoeging aan cosmetica of om olieverf mee te verdunnen.

Biologische brandstof voor je sfeerhaard 

Een sfeerhaard die brandt op biologische ethanol is makkelijk te onderhouden. Bioethanol produceert namelijk geen roet of rook tijdens het verbrandingsproces. Dit maakt een sfeerhaard ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik. Je kunt er dus gewoon eentje boven op de eettafel zetten zonder problemen. Zo heb je de sfeervolle uitstraling van een heerlijk vuurtje in huis, zonder de narigheid van het constante schoonmaken, de rook of het zorgen maken. Bovendien is het verbranden van biologische ethanol compleet natuurvriendelijk en geeft het geen nare geurtjes af. Je huiskamer of tuin stinkt dus niet naar chemicaliën of verbranding.

Milieuvriendelijke producten voor binnen- en buitenshuis 

Veel schoonmaakmiddelen en brandstoffen zitten vol chemicaliën die je niet al te graag in je huis hebt ronddwarrelen. Gelukkig kun je voor elk product dat jij graag gebruikt om je huis netjes en schoon te houden een biologisch en natuurvriendelijk alternatief vinden. Zo kan biologische ethanol gebruikt worden voor het reinigen van ruiten, zonnepanelen en chroom en natuurlijk als brandstof voor je sfeerhaard. Sinaasappelolie kan dan weer worden gebruikt voor het schoonmaken van de badkamer, het dweilen van de vloer en het verwijderen van teer-, hars- en olievlekken. Bovendien laat dit antibacteriële reinigingsmiddel een erg aangename geur achter in je huis.

Een lekker geurende sfeerhaard 

Die biologische ethanol met lekkere geurtjes is ideaal voor het creëren van een sfeervolle ambiance in je huiskamer, tuin, binnenplaats of terras. Denk bijvoorbeeld aan een gezellig kerstdiner met familie. Met een sfeerhaard die een heerlijke kerstgeur verspreid maak je die prachtige avond helemaal af. Je hoeft die lekkere geurtjes natuurlijk niet enkel te gebruiken wanneer er gasten op bezoek komen. Wie geniet er nu niet van een heerlijk geurend vuurtje en een goed boek?