Op vakantie naar Spanje met de camper

Op vakantie naar Spanje met de camper

Ik ga vaak met de camper weg. In dit artikel neem ik je mee op vakantie naar Spanje. Spanje is een heerlijk land om met de camper rond te rijden. Er zijn een hoop campings en camperstops waar je kunt overnachten. Ons plan is om lekker rond te rijden en op sommige campings een paar dagen te verblijven. Dit doen we omdat we niet alleen maar rond willen rijden maar ook willen kunnen ontspannen. We hebben wel een aantal plekken die we willen bezoeken, dus lees snel verder!

Voordelen van vakantie met de camper

Een van de voordelen van een vakantie met een camper is dat je kunt stoppen waar je maar wilt. Als je een tent hebt moet je een plek vinden om je tent op te zetten, maar als je een camper hebt ben je vrij om te stoppen waar je maar wilt. Je kunt naar een mooi bos of een strand rijden en daar een paar dagen stoppen. Een ander voordeel is dat je in een camper een keuken, een badkamer en een bed hebt. Zo kun je koken, douchen en slapen in de camper, zodat je niet de hele tijd buiten de deur hoeft te eten. Let wel op dat je niet in alle landen mag overnachten op openbare plekken. In bijvoorbeeld Denemarken is het toegestaan mits je geen overlast veroorzaakt, maar in Duitsland mag dat dan weer niet.

Bezienswaardigheden in Spanje

Er zijn veel leuke plekken om te bezoeken als je in Spanje bent. Een daarvan is de Costa Brava. De Costa Brava is de winderige kant van het land. Er zijn mooie stranden en ook leuke steden als Barcelona, ​​Tarragona of Girona. Een andere leuke stad in Spanje is Cordoba. Cordoba is beroemd om de Mezquita (de moskee). Dit is een geweldig oriëntatiepunt. Een ander opmerkelijk monument is de Plaza de Toros de Ronda in Ronda. Ronda staat bekend om de stierengevechten op dit plein.

Camping Las Dunas

Als een van de eerste stops hebben we gekozen voor Camping Las Dunas. Dit is een leuke camping aan de Costa Brava. Deze camping is een 3-sterren camping, wat betekent dat er veel voorzieningen zijn. Er zijn veel camperplaatsen, een mooi zwembad en een bar. Op deze camping kun je ook een staanplaats met eigen badkamer boeken, dit is fijn als je wat meer privé wilt zijn. Natuurlijk zijn wij met de camper dus kiezen wij gewoon een camperplek uit. Je kan gemakkelijk je stroom aansluiten en eventueel afvalwater lozen. Daarnaast zijn er op de camping genoeg douches en toiletten aanwezig voor als je niet in de camper naar de toilet of douche wilt. We denken op deze stop een paar dagen te staan voor we weer verder trekken.

Informatie van Camping expert

Op internet is veel informatie te vinden over campings. Kijk bijvoorbeeld eens op de website Camping Expert. Camping Expert is een website waar je de review van een camping kunt bekijken. je kan ook de foto's van verschillende campings bekijken. Ook lees je veel informatie over de ligging, prijs, campingfaciliteiten en de ligging van de camping. Via Camping Expert hoef je eigenlijk niet verder te zoeken. Hier vind je écht alle nodige informatie. Ook is het mogelijk om via deze website direct bij de juiste aanbieder te komen. Kortom, een hoop informatie op een eenvoudige website.