Meer dan verdiend, een origineel bedankje voor je personeel!

Meer dan verdiend, een origineel bedankje voor je personeel!

De maand december is niet alleen de maand van de feestdagen, het is ook de maand dat we ons personeel even in het zonnetje mogen zetten. Na een jaar hard werken, nieuwe klanten binnenhalen, bestaande klanten op hun wenken bedienen en winst realiseren is het tijd om iets terug te doen. Een leuk presentje is dan wel op zijn plaats. Op zoek naar een leuk maar vooral ook origineel kerstgeschenk voor je personeel? In dit blog hebben we een aantal leuke ideeën voor je op een rijtje gezet.

Een kant en klaar kerstpakket

Tegenwoordig zijn er verschillende externe partijen die zich tijdens rondom de feestdagen inzetten voor bedrijven om voor hun prachtige kerstpakketten te realiseren. Deze kerstpakketten zijn in de meeste gevallen kant en klare kerstpakketten die een bedrijf zo kan overnemen. Uiteraard zijn sommige van deze kant en klare kerstpakketten wel een beetje standaard maar als je even wat beter op zoek gaat dan zitten er soms ook wel hele leuke en vooral originele tussen. Houden jouw werknemers wel van een drankje op zijn tijd? Dan is een luxe drankenpakket misschien wel het kerstpakket waar je jouw personeel ontzettend blij mee gaat maken. Maak je jouw werknemers juist blij met praktische cadeaus? Kies dan voor een kerstpakket waar ze echt iets aan hebben. Je kunt er uiteraard ook nog een zelfgeschreven kaartje bij doen zodat je het kerstpakket ook nog een beetje persoonlijk maakt.

Een zelf samengesteld kerstpakket

Denk je nu bij jezelf, die kant en klare kerstpakketten zijn een echte no-go voor mijn personeel? Maak er dan gewoon eentje zelf of stel er eentje samen. Bij dezelfde externe partijen die kant en klare kerstpakketten leveren heb je meestal namelijk ook een optie om je kerstpakket helemaal zelf samen te stellen. Dit houdt in dat jij beslist wat er wel in het kerstpakket komt en wat niet. Zelf kerstpakketten samenstellen is daarnaast ook nog eens ontzettend leuk en je kan ieder pakket ook echt een beetje uniek en persoonlijk maken. Voor de liefhebbers van de vrijdagmiddagborrel doe je er gewoon een lekker drankje in en voor de liefhebbers van de meer praktische zaken zorg je ervoor dat er iets praktisch in zit waar ze ook echt iets aan hebben. Met een zelf samengesteld kerstpakket laat je, je personeel zien dat je hun harde werken ontzettend waardeert en dat ze dankbaar bent voor het afgelopen jaar.

Dus, voor welk kerstpakket kies jij?