Outdoor stoffen

Outdoor stoffen

Naast een ruim assortiment stoffen die bedoeld zijn om binnen te  gebruiken kunt u bij Roelofsstoffen ook terecht voor duurzame en degelijke outdoor stoffen. Dit is stof die specifiek bedoeld is voor het stofferen van buiten meubilair en kussens voor tuinstoelen en dergelijke. Is de mooie tuinset nog goed alleen is de stof op de kussens door de zon verkleurd? Geef uw tuinset dan een tweede leven door de kussens opnieuw te stofferen. 

Wat zijn voordelen van een goede outdoor stof?

Een goede outdoor stof moet regelmatig goed kunnen tegen een stootje. De stof is ook te herkennen dat het waterafstotend is en gemakkelijk schoon te maken. Dit maakt deze stoffen bij uitstek geschikt om te gebruiken voor bijvoorbeeld de loungeset of de kussens op een boot. Er zijn natuurlijk nog meer mogelijkheden om outdoor stof toe te passen. U kunt deze stof ook heel goed gebruiken als uw zonnescherm of parasol een nieuwe stof nodig heeft. Maak zelf een handig zonwerend doek voor in de tuin of op het balkon. 

Kies de kleur stof die bij u past

Stoffen voor outdoor toepassingen zijn bij Roelofsstoffen verkrijgbaar in een vrolijk en tijdloos streepdessin. U kunt daarbij kiezen uit verschillende kleuren zoals Ciel, Marine of Jaune. De gekleurde strepen worden afgewisseld met de kleur Ecru. Al deze stoffen bestelt u per eenheden van een halve meter. Neem de maten van de te bekleden kussens vooraf goed op, zodat u zeker weet dat u genoeg stof bestelt. Als u later bijbestelt kan het zijn dat er een gering kleurverschil zichtbaar is vanwege een ander verfbad van de outdoor stof. 

Uw outdoor stof kunt u ook online bestellen

Bestel online gemakkelijk uw outdoor stoffen. Maak uw keuze, geef het aantal benodigde meters aan en plaats uw bestelling in uw winkelwagen. Na het plaatsen van de order wordt deze meestal binnen enkele dagen bezorgd. Ook is er de mogelijkheid om de outdoor stof af te halen in het filiaal te Leusden. Wilt u de stof graag eerst zien voordat u hetbestelt? Dan is een markt of evenement bezoeken een slimme keuze. Een overzicht van data en locaties vindt u onder het kopje ‘Markten’ op de website van Roelofsstoffen