Rijden in jouw droomauto

Rijden in jouw droomauto

Kun jij ook zo genieten van al die mooie auto’s die er steeds bijkomen? Wat is het dan jammer dat je niet elke maand in een nieuwe of andere auto kunt rijden. Dat zou een hele dure hobby worden. Nee, als je een auto koopt, dan is dat een auto waar je een paar jaar mee doet. Ook als net na jouw aankoop een nieuwe auto op de markt komt die eigenlijk nog veel toffer is dan degene die jij net hebt gekocht. Balen!

Eenvoudig en maandelijks wisselen van auto

Er zijn meer mensen die het, net als jij, leuk vinden om regelmatig in een andere auto rond te rijden. Daarnaast zijn er ook mensen die eigenlijk geen auto nodig hebben voor een paar jaar, maar die slechts tijdelijk een auto willen gebruiken. Daarom is er iets nieuws bedacht: shortlease . Je kunt een auto tegenwoordig al leasen vanaf 1 maand. En dat is niet alleen een luxe die beschikbaar is voor de grote bedrijven en de rijke zakenmensen. Ook particulieren kunnen steeds makkelijker en betaalbaarder een auto naar keuze leasen.

Zakelijk, particulier of bedrijfswagen

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom zijn er ook verschillende mogelijkheden als het gaat om shortlease. Iemand die een business afspraak heeft, ziet zichzelf waarschijnlijk niet rijden in een bestelbusje. Maar een bakker die een bestelling weg moet brengen kan weer minder goed gebruik maken van een gewone gezinsauto. Wil je een auto leasen voor jezelf, dan zal er ook verschil zitten in de reden waarvoor je op zoek bent naar een tijdelijke auto. Moet je makkelijk op en neer kunnen rijden naar afspraken toe, of ben je aan het verhuizen en wil je wat grotere spullen vervoeren? De keuze is reuze.

Probeer ze allemaal

Houd je van de drukte van een stad of geniet jij meer van rust en natuur? Of je nu shortlease in Amsterdam zoekt of op zoek bent in Groningen, voor iedereen is er een auto beschikbaar. Vanaf nu is het ook voor jou mogelijk om altijd te rijden in de auto die jij wilt. Volgende maand weer toe aan iets nieuws? Dat kan gewoon! Zo hoef je nooit meer spijt te hebben van je aankoop omdat er iets leukers voorbij is gekomen. Wil je wel gaan voor een auto voor lange termijn, maar weet je nog niet goed welke auto bij je past? Ook dan is leasen de ideale manier om uit te zoeken welke auto jouw perfecte match is.