Ruitschade  en wat raamfolie voor je auto kan doen

Ruitschade en wat raamfolie voor je auto kan doen

Kleine criminaliteit en vandalisme  nemen ook bij ons sterk toe en daarbij worden ook eigenaars van auto's niet vergeten. Inderdaad, vaak hebben deze meestal jonge boefjes het op geparkeerde of verlaten auto's gemunt. Het zal je maar overkomen. Na een lange en veeleisende werkdag wil je zo snel mogelijk naar huis. Eens bij je auto merk je dat er via een stukgeslagen ruit ingebroken is en enkele waardevolle spullen van eigenaar veranderden. Auto inbraken zijn dagelijkse kost en al lang niet meer alleen in onze grootsteden. Dieven schrikken er al lang niet meer voor terug om in kleine landelijke dorpjes hun slag te slaan. En op het moment dat je slachtoffer van zo een auto inbraak werd, verschijnen de specialisten van Carglass op de voorgrond. Die herstellen ruitschade en plaatsen dagelijks stukgeslagen autoruiten.  Toch kun je ook zelf veel doen om het deze inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken en uit je auto te houden. Met inbraakwerende inbraakfolie bijvoorbeeld.

Raamfolie auto

Het plaatsen van inbraakwerende auto inbraakfolie is een uitstekende manier om je auto inbrekers uit je auto te houden. Deze raamfolie auto werkt op dezelfde manier als de screenprotector op je smartphone. Die folie versterkt zo de ruiten van je auto dat ze wel kunnen kapot geslagen worden maar niet in hun geheel aan diggelen vallen. Een hamer of een koevoet zijn de geliefkoosde werktuigen van auto inbrekers. Hoe meer tijd ze nodig hebben om in je auto te raken hoe groter de aandacht van omstaanders en voorbijgangers. Door de ruiten van je auto te voorzien van inbraakwerende folie versterkt je die zo dat inbrekers het al vlug opgeven.  Inbraakwerende autofolie heeft nog een bijkomend en even belangrijk voordeel. De folie verkleint ook de kans op rondvliegend glas tijdens een ongeval. Zo verhoogt het niet alleen je eigen veiligheid maar ook die van de andere weggebruikers. Daardoor verkleint deze folie niet alleen je risico op beschadigingen maar even goed op lichamelijk letsel.

Soorten auto inbraakfolie 

Met speciale raamfolie bescherm je zowel je eigen veiligheid als het interieur van je auto tegen de schadelijke uv- stralen van de zon en verlaag je de temperatuur in je wagen.

META DESCRIPTION

Jonge inbrekers viseren meer en meer geparkeerde auto's makkelijk in te breken en kostbare spullen buit te maken. Dat gaat namelijk zonder slag of stoot. Parkings, en vooral die van grote bedrijven, liggen er overdag namelijk vaak verlaten bij. Voor inbrekers is het dan kinderspel om in je auto te raken en alles te spelen wat er te pakken is. Auto inbraken zijn dagelijkse kost, zowel in onze grootsteden als in kleine en landelijke dorpjes. De specialisten van Carglass herstellen dagelijks ruitschade aan geparkeerde auto's. Toch kun je ook zelf veel doen om het deze inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken en uit je auto te houden. Met inbraakwerende inbraakfolie bijvoorbeeld.