Smartwatches, maar wat maakt ze verschillend?

Smartwatches, maar wat maakt ze verschillend?

We kunnen stellen dat er tegenwoordig steeds meer verschillende soorten smartwatches op de markt zijn. Zo hebben we de populaire Apple Watch, de Samsung Smartwatch en de sporthorloges. Maar wat maakt deze horloges nu eigenlijk verschillend? In dit artikel zetten we de verschillen op een rij.

Apple Watch

De Apple Watch is wellicht het meest populaire smartwatch op dit moment. Het grootste voordeel van deze watch is dat het compatibel is met bijna alle Apple-apparaten. Denk hierbij aan je iPhone, iPad en MacBook. Daarnaast is de watch ook voorzien van vele handige functies, zoals het bijhouden van je activiteiten, het opnemen van Notities en het bekijken van je agenda. Ook kun je met de Apple Watch online betalen en je favoriete muziek luisteren.

Je hebt ook verschillende Apple watch bandjes , zodat je de watch altijd kunt aanpassen aan je outfit.

Samsung Watch

De Samsung Smartwatch is een watch die vooral in het. De watch is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een metalen band. Daarnaast is de watch ook waterdicht, waardoor je er ook mee kunt douchen of zwemmen. Net als de Apple Watch is de Samsung Smartwatch voorzien van vele handige functies, zoals het bijhouden van je activiteiten, het bekijken van je agenda en het opslaan van Notities. Ook kun je met deze watch online betalen en je favoriete muziek luisteren.

Fitbit

De Fitbit is een populaire sporthorloge. Het grootste voordeel van deze watch is dat het speciaal is ontworpen om je activiteiten bij te houden. Zo heeft de watch een ingebouwde stappenteller en hartslagmeter. Daarnaast kun je met de watch ook je calorieverbruik bijhouden. Ook is de watch voorzien van een slaapmonitor, zodat je kunt zien hoeveel uur je per nacht slaapt.

Polar

De Polar is een andere populaire sporthorloge. Het grootste voordeel van deze watch is dat het je dagelijkse activiteiten in de gaten houdt. Zo wordt er bijvoorbeeld bijgehouden hoeveel stappen je maakt, hoeveel calorieën je verbrandt en hoeveel kilometers je hebt gelopen of gefietst. Ook kun je met de watch je hartslag bijhouden.

Kortom, er zijn vele verschillen tussen alle smartwatches. Welk horloge je uiteindelijk kiest, is natuurlijk geheel aan jou. De prijzen van de smartwatches verschillen nogal zo kost de Apple Watch al snel 400 euro en is de Fitbit slechts 100 euro.