Tip: geef een man een bierpakket als cadeau!

Tip: geef een man een bierpakket als cadeau!

Zoek jij een leuk cadeau voor je vriend, partner of iemand binnen de familie? Of het nu voor een verjaardag is, voor kerst of als bedankje, veel mannen vinden het erg leuk om een bierpakket te krijgen. Voor iedere bierdrinker is een bierpakket natuurlijk ideaal. Meestal bestaat een bierpakket uit één, twee of drie speciaalbiertjes, met hierbij nog wat lekkere hapjes. Bierpakketten zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten. Voor iedereen zit er dus wel wat lekkers tussen. Hieronder vind je meer informatie en voorbeelden van deze bierpakketten.

Speciaalbieren

Het belangrijkste onderdeel van een bierpakket is natuurlijk het bier zelf. Je hebt bierpakketten met allerlei verschillende merken bier, zoals Jopen, Leffe en La Chouffe. De bierflesjes in een bierpakket zijn meestal een slag groter dan normale bierflesjes uit een krat, dus je kan er veel langer mee doen. Binnen de verschillende biermerken heb je ook nog verschillende smaken waar je uit kunt kiezen. Je hebt grote en kleine pakketten, met één bierfles of met meerdere flesjes. Is het pakket voor meer dan twee personen? Dan kun je beter kiezen voor meerdere flesjes.

Lekkere hapjes

Naast het bier zelf, ontvang je bij een bierpakket ook nog lekkere hapjes. Meestal is dit een combinatie van bijvoorbeeld borrelnootjes, nacho chips, blokjes kaas, toastjes of olijven. Er zijn zelfs nog meer opties dan dat. Hierbij krijg je vaak nog een dipsausje of aioli. Voor iedereen zit er dus wel wat lekkers bij om uit te kiezen. Je hebt zelfs de optie om het bierpakket te verzenden met inbegrepen glazen en een borrelplankje. Dit borrelplankje is gemaakt van beukenhout en handig om te hapjes op te serveren.

Op deze manier geef je dus niet alleen een bierfles cadeau, maar een complete ervaring voor bij een leuke avond. Je krijgt een volledig, luxe pakket met daarin lekker eten en drinken en hierbij mooie glazen. Een bierpakket is ook helemaal niet duur, dus het is ook erg geschikt om tussendoor cadeau te doen aan vrienden, familie of een collega. Ook kun je het gebruiken als slechts een onderdeel van het cadeau, om zo de leuke avond helemaal af te maken. Heb je een leuke middag of avond met vrienden in de planning staan? Dan kun je ook een bierpakket halen voor hierbij. Het hoeft dus niet eens perse gebruikt te worden als cadeau.

Levering van het bierpakket

Een bierpakket kun je ook laten bezorgen bij iemand. Op deze manier zorg je voor een leuke, onverwachte verrassing. Het werkt erg simpel: je kiest een bierpakket uit en levert hierbij een adres, waar het pakket gebracht gaat worden. Je kiest een bezorgdatum uit en kunt hierna afrekenen. Het is dus gemakkelijk te regelen. Je krijgt ook nog de optie om een persoonlijk bericht toe te voegen aan het pakket, in de vorm van een kaartje of een brief. Zo kun je het cadeau nog personaliseren en de persoon feliciteren, geluk wensen of bedanken. Een bier cadeau bezorgen is erg leuk, in allerlei situaties waarbij iemand een geschenk mag ontvangen. Het is niet duur en het is ook nog eens heel gemakkelijk te regelen.