Typisch Nederlandse cadeaus

Typisch Nederlandse cadeaus

Iemand een cadeau geven is altijd leuk, want je kunt gericht op zoek naar een superleuk cadeau. Soms is het ook heel lastig om te bedenken wat je iemand cadeau gaat doen, dat hangt vaak ook af van hoe goed je de persoon kent. Gelukkig zijn er cadeaus die bijna altijd wel leuk zijn, denk bijvoorbeeld aan een typisch Nederlands cadeau, zoals een tegeltjeswijsheid, of een leuk cadeau voor kinderen. Hier lees je alles over de leukste cadeaus, gewoon van Nederlandse bodem.

Tegeltjeswijsheid

De Delftsblauwe tegeltjes met wijsheden en spreuken zijn overal in Nederland wel bekend. Misschien heb je er zelf een aan de muur hangen, of zie je ze regelmatig voorbijkomen. Het is natuurlijk heel leuk om iemand zo’n tegeltje cadeau te doen, juist omdat ze zo typisch zijn voor Nederland én omdat er heel veel verschillende van bestaan. Als je een tegeltjeswijsheid wil kopen, dan kun je kiezen voor een van de vele bekende spreuken, zoals‘’ Heel veel dingen zijn overbodig, maar vriendschap heb je nodig.’’ of een grappige wijsheid zoals "Ik ben niet lui, ik ben extreem gemotiveerd om niks te doen’’, maar je kunt ook zelf een tekst bedenken. Wil je een goede vriend een cadeau geven, dan kun je bijvoorbeeld een tekst kiezen die slaat op jullie vriendschap, of een grapje dat alleen jullie snappen. Naast het kiezen van een tekst, kun je ook kiezen voor een design. De tegeltjeswijsheden staan bekend vanwege de mooie omranding, die voorkomen in allerlei verschillende ontwerpen.

Little Dutch Speelgoed

Als je een cadeau zoekt naar een cadeau voor een kind, dan ben je bij het Nederlandse merk Little Dutch aan het goede adres. Little Dutch staat bekend om het mooi afgewerkte speelgoed in rustige pastelkleuren. Het speelgoed wordt gemaakt van hout, want dat is duurzaam en beschadigt niet zo snel. Ook is het minder schadelijk om te produceren en kan een kind er veilig mee spelen. Verder heeft Little Dutch ook leuke knuffeldoekjes en andere zachte speeltjes. De houten trein van Little Dutch is bijvoorbeeld superleuk om als cadeau te geven. Deze trein is gemaakt van hout, waar je naam, datum, gewicht en centimeters op kunt laten drukken. De trein bestaat uit verschillende losse stukken hout, waar het kind lekker mee kan spelen. Het geheel wordt sierlijk afgewerkt door de mooie pastelkleurige details.

Kraamcadeaus van Little Dutch

Voor een kraamcadeau heeft Little Dutch ook een heleboel opties. Zo kun je kiezen voor een prachtig gepersonaliseerd setje met een klein koffertje, rompertje, sokjes, een rammelaar en een mutsje. Deze set is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals roze, blauw en grijs. Een tweede kraamcadeau is het Little Goose setje, dat, zoals de naam al zegt, bestaat uit gansjes. In dit setje zit een schattig ganzenknuffeltje, een bijtring en een knuffeldoekje waar je de naam van de kleine op kunt laten drukken.