Uitdaging: schoenen kiezen voor mijn vriendin

Uitdaging: schoenen kiezen voor mijn vriendin

Ik vind het zo ontzettend lastig om goede schoenen voor mijn vriendin uit te zoeken. Niet dat dat nou per se mijn verantwoordelijkheid is, maar ik vind het gewoon heel erg leuk om af en toe een cadeautje te kopen als verrassing. Van een parfum heeft ze slechts twee varianten, dus daar kan ik er niet meer van kopen zolang de andere flesjes niet op zijn. Sieraden zijn duur, en ze heeft het liefst slechts een paar hele goede en mooie – en die heeft ze inmiddels. Bloemen doe ik ook vaak genoeg, maar ik wil het wel ook af en toe afwisselen. Het moet immers geen gewoonte worden.

Schoenen

Dus de laatste tijd ben ik veel meer aan het kijken naar schoenen, en dan uiteraard dames schoenen om precies te zijn. En het valt me dus best wel zwaar. Ik ben gelukkig wel in contact met haar vriendinnen, en als ik af en toe iets heb gevonden wat ik denk dat mijn vriendin wel goed zou staan en wat ze wel leuk zou vinden, dan stuur ik dit naar hen door. Gelukkig zijn zij heel duidelijk en eerlijk in hun feedback, want anders zou ik al een aantal missers hebben gekocht!

Gaandeweg ben ik er ook achter gekomen dat het heel erg ligt aan de retailer. Er zijn namelijk voldoende online winkels die heel erg op de fast fashion zitten. Oftewel, goedkope kleding die op dat moment even in zijn. Vaak wordt dit ook in het buitenland geproduceerd waar kinderarbeid niet onbekend is. En zelfs als het geen kinderen zijn, dan worden de werknemers nog steeds niet geweldig behandeld.

Retailer

Gelukkig heb ik nu een website gevonden waar ze eigenlijk alleen maar hoge kwaliteit schoenen verkopen. Van Arendonk is een Nederlandse schoenen retailer die voor zowel dames als heren schoenen verkoopt. Vanwege hun zeer uitgebreide collectie ben ik immers ook fan van deze shop voor mezelf: ik ben een paar mooie schoenen rijker en kan weer volop door de straten floreren.

Maar inmiddels heb ik een echte winnaar ontdekt voor mijn vriendin: Peter Kaiser pumps. Na dus veel verschillende soorten schoenen te hebben overlegd met haar vriendinnen, ben ik er inmiddels achter gekomen dat zij unaniem akkoord zijn over dit merk. Klassieke en stijlvolle schoenen die zowel overdag kunnen als voor een evenement, zo beschrijven zij de schoenen.

Als jij ook op zoek bent naar schoenen voor je vriendin, kijk dan vooral eens even bij Van Arendonk op de site!