Verrassende ideeën voor de borrel

Verrassende ideeën voor de borrel

Eindelijk! Het is vrijdag, iedereen heeft weekend en dan is het toch echt tijd voor de borrel die elke vrijdag plaatsvindt. Iedereen heeft er zin in en jij bent aan de beurt om de borrel zo spetterend mogelijk te maken. Maar eerlijk is eerlijk, als je elke week een borrel hebt kan het ook best lastig zijn om ook weer wat leuks en origineels te verzinnen. Gelukkig heb je het internet om je op weg te helpen en je op ideeën te brengen die jou weer een top borrel kunnen laten organiseren waar je vrienden van achterover vallen. Niets is leuker dan iedereen verrassen met lekker en goed eten zonder dat je daar uren voor in de keuken hebt hoeven staan. Immers is het vooral belangrijk dat je unieke keuzes maakt, dat hoeft niet te betekenen dat je een heel diner met veel ingrediënten in elkaar hoeft te flansen.

Opmaak van de borrelplank

Wil je vrienden imponeren dan lukt dat misschien nog wel het best met het opmaken van de borrelplank. Geloof het of geloof het niet, maar een borrelplank hoeft niet eens te bestaan uit de meest perfecte hapjes, als je het er leuk uit ziet is de plank binnen no time leuk. Het maakt het veel aantrekkelijker om te snoepen van een plank waar alles er vooral heel lekker uit ziet. Dat betekent niet dat je niet je best hoeft te doen op te smaak, maar het is wel een manier om te laten zien dat je met een paar puntjes op de i, een paar muntblaadjes hier en daar als garnering, al heel ver komt!

Gebruik een thema

Weet je even niet wat je moet verzinnen? Werk dan aan de hand van een thema, zoals Mexicaans of Vietnamese hapjes. Je kunt op het internet de hapjes opzoeken die leuk en makkelijk zijn om te maken en voor je het weet heb je een super originele borrelplank die je kan gebruiken om je vrienden te verrassen. En je kunt daarnaast natuurlijk nog steeds ook wel hapjes gebruiken die je normaal gebruikt, maar het is ook heel leuk om eens wat anders te doen.

Originele kazen

Kaas, kaas, kaas. Wie houdt er niet van? Online kaas bestellen gaat ontzettend makkelijk en juist omdat iedereen kaas wel lekker vindt, is het tof om hiermee te experimenteren. Ga eens voor andere kazen dan je gewend bent, of je kunt zelfs meteen van een kaaswiel kopen. Waardoor je absoluut genoeg hebt voor iedereen.