Voortaan rook je elektrisch met je favoriete Marlboro aroma

Voortaan rook je elektrisch met je favoriete Marlboro aroma

Wanneer je overschakelt op de E- sigaret wil je ongetwijfeld van dezelfde smaak genieten als die van je favoriete sigaret. Ben je een fan van Marlboro? Dan zul je die elektrische sigaret kiezen die de smaak van Marlboro sigaretten zo dicht mogelijk benadert. Producent Philip Morris introduceerde een nieuwe manier van roken. Hierbij komt geen enkele verbranding aan te pas. Dat vermindert de geur, veroorzaakt geen vuur en geen as. De rook blijft niet in je mond en je kleren hangen. Terwijl je de IQOS van Marlboro rookt, rook je geen gewone sigaretten. De gecomprimeerde tabak heeft dezelfde kwaliteit als in de klassieke Marlboro sigaretten en is verkrijgbaar in zeven varianten, namelijk brons, si, amber, geel, blauw, groen en cyaan.

Vier modellen

Ondertussen zijn er nu al vier modellen van deze zogenaamde e-sigaret. Zo is de IQOS 2 Plus uitgerust met een revolutionaire trilfunctie en Ledlampjes. De IQOS 3 Multi kun je tot tienmaal na elkaar gebruiken zonder opladen. De IQOS 3 valt dan weer op door zijn aangepast en revolutionair ontwerp en een verbeterde batterijcapaciteit. De nieuwe IQOS 3 Duo laadt sneller op dan zijn voorganger, de IQOS 3. Die kun je maar twee tabaksticks achter elkaar gebruiken. Dan moet deze weer opgeladen worden.

Helpt je makkelijker stoppen met het roken van klassieke sigaret

Ondertussen wordt de E- sigaret steeds populairder. Bij de keuze van de juiste elektronische sigaret zal deze nieuwe manier van roken je helpen om te stoppen met het roken van de klassieke sigaret. En die keuze verschilt van persoon tot persoon. Starters houden best rekening met enkele belangrijke voorschriften. Wanneer je gekozen elektrische sigaret goed bij je past zul je makkelijker stoppen met het roken van klassieke sigaretten.

Goed alternatief

Het gebruik van de E- sigaret is een goed alternatief voor tabak roken. Precies zoals bij de IQOS van Marlboro vindt er hier geen verbranding plaats, maar wordt er een vloeistof verdampt. En dat maakt het grote verschil met klassiek tabak roken. Een e-sigaret, en dus ook de IQOS van Philip Morris (Marlboro) beschikt over een batterij en een mondstuk met vloeistof.

Vele mogelijkheden

De populaire All in one e-sigaret lijkt het best op de gewone sigaret.  De verdamping van de vloeistof wordt mogelijk gemaakt via een gloeidraad en een lontje zorgen voor de verdamping. Hoe lager de weerstand, hoe meer hete damp in de lucht wordt geblazen. Een tweede manier om elektrisch te roken is de E- sigaret  met het zogenaamde POD- systeem. Dankzij een vervangbare systeem is deze E- sigaret navulbaar met elke soort vloeistof.

De voordelen van elektrisch roken

De belangrijkste voordelen van elektrisch roken zijn:

  • Vrij van teer en nicotine
  • Zorgt voor een frisse adem
  • Geen bruine aanslag
  • Geurloos
  • Goedkoper