Waar kan je THC olie aanschaffen?

Waar kan je THC olie aanschaffen?

Als je een chronische aandoening hebt of terminaal ziek bent, dan is de kans vrij groot dat je al eens verschillende CBD producten hebt geprobeerd, maar dat het effect niet optimaal was. Ook neem je waarschijnlijk liever geen chemische en verslavende pijnstillers en dat is natuurlijk logisch. Je zou er dan voor kunnen kiezen om eens THC olie te proberen aangezien het effect daarvan enorm sterk kan zijn. De pijn kan hierdoor snel afnemen en soms zelfs tijdelijk verdwijnen, maar waar kan je THC olie aanschaffen? Het aanschaffen van THC olie is in Nederland erg lastig aangezien THC olie in Nederland een verboden product is. 

 

Zelfs in coffeeshops waar mensen heen gaan voor het aanschaffen van cannabis, mag er geen THC olie verkocht worden omdat het THC gehalte te hoog is. Je kan er dus ook vanuit gaan dat als jij THC olie gebruikt, het effect daarvan veel sterker is dan het ‘normaal’ gebruiken van cannabis. THC olie is toch verkrijgbaar in Nederland, maar daarvoor moet je contact opnemen met bepaalde stichtingen die zich inzetten voor de legalisatie van THC olie voor medisch gebruik. Dit is in Nederland de enige mogelijkheid om THC olie aan te schaffen, want je wilt natuurlijk ook niet in de onderwereld op zoek gaan naar THC olie. Dat brengt dan weer hele andere gevaren met zich mee. 

 

Wat kost THC olie?

In de onderwereld kan een potje THC olie enorm veel geld kosten. Vaak betalen mensen al gauw enkele honderden euro’s en dat is enorm veel geld als je dit vergelijkt met de nodige ingrediënten en productiekosten. THC olie kopen kan je daarom het beste via een Nederlandse stichting doen aangezien deze stichtingen met producenten in contact staan die het niet doen voor het geld, maar om mensen te helpen. Je betaalt daar dus ook maar enkele tientjes voor een potje THC olie en vaak is de THC olie ook nog eens getest. Je weet dus zeker dat er goede THC olie in het potje zit dat jij aanschaft. 

 

THC olie voor het slapen 

Veel mensen gebruiken THC olie voor het slapen, maar wat is de THC olie werking op de slaap? Dit verschilt natuurlijk per gebruiker/patiënt, maar het is belangrijk om alleen THC olie te gebruiken voor het slapen als jij daadwerkelijk niet in slaap kan komen. THC heeft namelijk een effect op je slaapritme. Door THC kan je enorm moeilijk in je diepe slaap komen waardoor je minder energie hebt tijdens de volgende dag. THC olie nemen voor het slapen is dus alleen geschikt als jij echt niet kan slapen zonder THC olie of speciale medicatie te gebruiken.