Waarom Bijles Aan Huis en wat zijn de voordelen?

Waarom Bijles Aan Huis en wat zijn de voordelen?

De coronacrisis haalde zowel het professionele als het sociale leven compleet overhoop. En de studenten ontsnapten daar niet aan. Afstandsonderwijs werd de norm en dat isoleerde hen nog meer. Studeren en zich op examens voorbereiden werd er niet makkelijker op. Ondersteuning was voor velen meer dan welkom. Bijles van op afstand of thuis was het gevolg. De vele aanbieders van online bijles profiteerden daarvan. Dat was zeker het geval voor Online Bijles Van Bijles Aan Huis. Hoe verloopt zo'n online bijles en wat zijn de voordelen van deze relatief nieuwe vorm van studeren?

Online bijles Aan Huis de nieuwe norm

Bijles Aan Huis is bij al langer ingeburgerd. Online bijles werd pas tijdens de coronacrisis populair. Het is ongetwijfeld een van de grootste veranderingen op het vlak van bijles aan studenten. Heel wat studenten hebben het moeilijk om zelfstandig te studeren en taken te maken. Velen van hen genoten al Bijles Aan huis, maar in deze onzekere coronatijden is dat lang niet meer zo vanzelfsprekend. De stap naar online bijles was dan ook vlug gezet. Ook al was dat voor de meeste studenten een stap in het onbekende. Tijdens de huidige pandemie is dit de beste ondersteuning voor studenten die hulp bij het thuis studeren best kunnen gebruiken. Met een online ondersteuning sta je er ook nu niet alleen voor maar kun je beroep doen op de meest ervaren lesgevers.  Dat gaat van hulp bij talen, over wiskunde tot hulp bij het maken van een scriptie of een algemene begeleiding.

Hoe verloopt Online bijles?

Tijdens een online bijles van Bijles Aan Huis deel je je scherm met je lesgever. Jullie overlopen samen een opdracht, maken aanmerkingen, en oefeningen. Allemaal samen. Als student geniet je dus maximale ondersteuning. De persoonlijke begeleiding is volledig live en geschiedt via het online bijles platform, dat door Bijles Aan Huis zelf is ontwikkeld. Hierbij deelt de leerling bestanden, zoals de online versie van het boek, in het online digibord met de docent. De docent en leerling kunnen vervolgens samen aantekening maken in het online boek.

Online bijles is sneller dan bijles aan huis

In vergelijking met bijles aan huis is online bijles van Bijles Aan Huis veel sneller, zeker bij het opstarten. In elke discipline zijn er ervaren lesgevers beschikbaar. Bij online les geven moet er veel minder 'praktisch' geregeld worden. Zo is er maar één dag nodig tussen de aanvraag van online bijles van Bijles Aan Huis en de eerste onderwijssessie. Lesgevers of studenten moeten zich hierbij namelijk niet verplaatsen. Online bijles past zich automatisch aan aan de wensen van de student. Kan het nog makkelijker?

Voordelen online bijles

In vergelijking met bijles aan huis zorgt Online Van Bijles Aan Huis voor vele voordelen alle onderwijsniveaus.

  • Veel sneller in plaats van bijles aan huis
  • Ervaren lesgevers in alle onderwijsdisciplines onmiddellijk beschikbaar
  • Studeren in een vertrouwde omgeving thuis
  • Maximale concentratie
  • Geen tijdrovende verplaatsingen
  • Minder stress