Wat doe jij aan met de feestdagen?

Wat doe jij aan met de feestdagen?

De feestdagen komen er aan en dat betekent dat we outfits nodig hebben om er op ons best uit te zien. Het maakt niet uit wat je gaat doen, bij elke manier van vieren is een goede outfit een belangrijke toevoeging. Weet jij al wat je gaat doen met de feestdagen en welke kleding je zult dragen? In deze helpen wij je graag om inspiratie op te doen voor het vinden van de juiste kleding bij de juiste activiteit. Lees snel verder zodat je een goede keuze kunt maken voor tijdens de feestdagen.

Een uitgebreid diner thuis

Als je de feestdagen thuis zal doorbrengen met familie is je outfit alsnog belangrijk. Hoewel je normaal op dezelfde plek eet, is het nu allemaal wat uitgebreider en luxer. Dat betekent dat je kleding hierop aangepast moet worden. Het hoeft als je thuis blijft allemaal niet over de top, maar met een nette overhemd en een spijkerbroek zit je al goed. Zolang je niet met je sweater en trainingsbroek aan de dinertafel gaat zitten is het eigenlijk al wel goed. Wil je liever wel in zijn geheel netjes aan tafel schuiven? Je kan ook nog een pantalon of een chino onder je overhemd dragen .

Chique uiteten gaan

Sommige mensen pakken tijdens kerst graag helemaal uit en gaan dan naar een prachtig restaurant of een sterrenhotel om het te vieren. Als dat ook op jouw planning staat voor dit jaar, is het aan te raden om wat meer je best te doen. Je moet niet hebben dat iedereen straks erg netjes gekleed is en jij niet. Voor een chique eetgelegenheid zijn smokings een veilige doch goede keuze. Je ziet er netjes uit en je hoeft er niet veel geks voor te doen. De boven- en onderkant horen al bij elkaar dus je zal geen tijd kwijt zijn aan het combineren van je kleding. Wil je wel een smoking dragen, maar daarbij ook opvallen? Kijk dan naar de mogelijkheden voor een van de smokings in een opvallende kleur of zoek een leuke stropdas.

Tijdens een voorstelling

Met de feestdagen zijn er vaak voorstellingen in het theater. Afhankelijk van de voorstelling kun je dan een formele of iets minder formele outfit kiezen. Onze tip is dan ook om goed te informeren over de dresscode. Vraag de mensen die naar dezelfde voorstelling gaan bijvoorbeeld wat zij van plan zijn te dragen. In de meeste gevallen zal je tijdens kerst met een nette smoking bij een voorstelling zitten, maar het is slim om toch even te kijken of dat wel de bedoeling is.