Nieuwe items voor je Xbox kopen regel je online!

Nieuwe items voor je Xbox kopen regel je online!

Hele volksstammen hebben sinds het begin van de corona-ellende het gamen ontdekt. Je hoefde niet meer te reizen voor je werk en je hield daardoor flink wat tijd over. Ook je pauzes hoefde je niet te verdoen met “gezellig” geklets met je collega’s, je ging gewoon lekker gamen. Nu we weer naar kantoor mogen en in sommige gevallen ook weer moeten, is dat gamen toch een soort gewoonte geworden. Een nieuwe hobby kun je wel zeggen. Een hobby die je nu prima kunt gebruiken om weer even tot jezelf te komen na een dag kantoor. Maar om het leuk te houden, zul je af en toe wat moeten vernieuwen. Je kunt daarvoor Xbox live points kopen. Met deze punten kun je nieuwe avatars, spellen en allerlei in game items aanschaffen om je hobby leuk te houden.

Updaten en upgraden gaat een stuk gemakkelijker

Nog niet eens zo heel lang geleden kon je natuurlijk ook al gamen. Je kocht dan een cd en kon deze afspelen in je apparaat. Na verloop van tijd kwam er een nieuwe versie uit van dat spel en dan kocht je weer een nieuwe cd. Maar tegenwoordig gaan de ontwikkelingen allemaal razendsnel. Je kunt voor iedere avatar een nieuwe skin kopen en voor iedere game een uitbreiding. Maar daarvoor hoef je dus niet meer naar de winkel. Je kunt je Xbox live points gewoon online aanschaffen. Je krijgt dan een code in de mail die je weer kunt gebruiken om nieuwe games te kopen of om in game aankopen te doen. Dat scheelt jou weer kostbare game-tijd!

Ook leuk als cadeau!

Ben jij zo’n man die nooit goed weet wat te vragen voor zijn verjaardag? En heb je er een beetje genoeg van dat iedereen altijd maar weer met douchefris en sokken aankomt? Vraag dan Xbox kaarten voor je verjaardag! Deze zijn al vanaf € 5,00 te koop. Heb je een flinke collectie Xbox kaarten gekregen? Dan heb je, voor je het weet, weer een nieuw spel te spelen. Dat is toch veel leuker dan douchefris of sokken?