Zelf je tanden bleken | Tandenbleekset Review

Zelf je tanden bleken | Tandenbleekset Review

Iedereen droomt van een stralend wit gebit, maar je tanden écht wit houden is haast onmogelijk, hoe veel en grondig je ook poetst. En hoeveel tandpasta merken zeggen wel niet dat je er een ó zo wit gebit van krijgt… Maar met een zogenaamde whitening tandpasta ga je jouw doel helaas echt niet bereiken. Vind je het nu tijd voor een écht stralend wit gebit en zit jij erover na te denken om ze eens te laten bleken? Met een tandenbleekset doe je het gemakkelijk thuis. Je tanden bleken is niet eng. Het bleken van je tanden kan geweldige resultaten opleveren maar helaas zijn er heel veel merken en bedrijven dat tandenbleeksets aanbieden die flink wat risico’s met zich mee brengen. Zo kunnen er bepaalde middelen in zitten welke je tanden kwetsbaar maken. Wil jij een betrouwbare tandenbleekset kopen, kijk dan eens naar de tandenbleekset van yoursmilewhite.com. Deze sets leveren uitstekend resultaat op, hebben een hoge klanttevredenheid én zijn FDA goedgekeurd! Daarnaast zijn er heel veel mensen jou voorgegaan dus je kan genoeg beoordelingen vinden over dit product.

Een FDA-goedkeuring

De tandenbleekset van yoursmilewhite.com heeft een FDA-goedkeuring, maar wat houdt dat eigenlijk in? FDA staat voor Food and Drug Administration en is een Amerikaanse goedkeuring voor medische hulpmiddelen. De FDA controleert de kwaliteit van voedsel en medicijnen. Is dit belangrijk? Ja. In Europa gelden er dan wel andere regels maar deze zijn zelfs minder streng, waardoor de goedkeuring van Europa dus vaak minder betrouwbaar is. Een FDA-goedkeuring krijgt een medisch product niet zomaar. Wanneer je dus een product aanschaft dat een FDA-goedkeuring heeft, kan je erop vertrouwen dat het absoluut veilig en betrouwbaar is.

Tanden bleken, hoe werkt het?

Het zelf bleken van je tanden met een tandenbleekset klinkt misschien eng en ingewikkeld, maar is eigenlijk heel gemakkelijk. Heb jij een tandenbleekset van yoursmilewhite.com of wil je deze aanschaffen? Dan wekt deze set als volgt: voorafgaand aan het bleken is het belangrijk dat je je tanden zorgvuldig poetst. Vervolgens verwijder je het plastic bij het batterijklepje en bevestig je het transparante mondstuk op de LED-unit. Spuit daarna een kwart van de gel boven en een kwart onder in het mondstuk. Daarna plaats je de kit in je mond en met het knopje aan de bovenkant activeer je het. Het bleekproces duurt ongeveer tien minuten en stopt automatisch. Na het bleken is het belangrijk om je mond goed te spoelen met warm water om alle gel resten weg te krijgen. Spoel het mondstukje goed af en ruim het setje weer op in de verpakking. You’re good to go! Nog eens goed bekijken hoe het werkt? Op de website van yoursmilewhite is een filmpje te zien met uitleg over hoe het werkt! Toch niet tevreden over de tandenbleekset? Dan krijg je gewoon je geld terug.