Zien al jouw dagen er hetzelfde uit?

Zien al jouw dagen er hetzelfde uit?

Hoe ziet jouw maandag eruit? En je woensdag? En je zaterdag en zondag? Grote kans dat je deze dagen allemaal op een net iets andere manier invult. Want zelfs als je leven misschien helemaal niet zo spannend lijkt, is geen dag echt hetzelfde.

Je week in vogelvlucht

Op maandag ga je met de auto naar het werk. Dat is handig, want dan kan je op de terugweg meteen de boodschappen voor de hele week meenemen. ’s Avonds is het tijd om te sporten, daar ga je het liefst op de fiets naartoe, dan ben je meteen al een beetje opgewarmd. Dinsdag pak je de fiets naar je werk, en zet je onderweg nog even je kind af bij de opvang. Op woensdag ben je vrij, en ga je er met de kleine op uit. Misschien naar de kinderboerderij om de hoek, maar misschien ook wel lekker een lang stuk fietsen, en kijken naar wat er onderweg allemaal te zien valt. Op donderdag regent het hard, en besluit je met de auto naar je werk te gaan, om vervolgens op vrijdag je fiets weer te pakken. Een flink volgeladen fiets, want je neemt ook meteen je sportspullen mee. ’s Middags stop je namelijk wat vroeger, zodat je op weg naar huis meteen even langs de sportschool kan gaan.

Het weekend is er om eerst wat boodschapjes te gaan doen, dat kan prima op de fiets, en daarna… tja, daarna? Het is weekend, dus dat bepaal je lekker pas op het moment zelf. Misschien een bezoekje aan familie, misschien lekker een ijsje halen in de stad. Maar net waar je zin in hebt.

Geen dag is hetzelfde

Zelfs in deze best gemiddelde week, ziet geen enkele dag er hetzelfde uit. Kijk alleen maar naar het vervoer. De ene dag met de auto, de ander met de fiets. De ene dag met een kind achterop, de volgende met de boodschappen. De ene keer neem je alleen je sportspullen mee, de volgende alleen je werktas, en op vrijdag zelfs allebei.

Omdat alle dagen anders zijn, en ook de manier waarop je je fiets gebruikt daardoor kan verschillen, is het wel zo handig als je je fiets aan jouw leven aan kan passen, in plaats van andersom. Dat vonden de makers van de Muto, een elektrische fiets die je in een handomdraai aan kan passen aan jouw dag, ook. Op Muto.bike zie je alle mogelijkheden die zij verzonnen. Kinderzitjes die je er voor en achter zo op kan klikken. Maar ook volop transportmogelijkheden, speciaal ontworpen voor boodschappen, sportspullen en je werktas. Per dag bekijk je wat je nodig hebt, en pas je je fiets simpelweg aan aan jouw wensen. Wel zo handig!