Muurstickers als eyecatcher in je huis

Muurstickers als eyecatcher in je huis

Heb jij een super gezellig huis maar mis je nog wat toffe accenten aan de muur? Niet elke man is fan van schilderijtjes of een fotowand, maar het oogt toch nogal kaal… In dat geval zijn muurstickers misschien iets voor jou. Met een hippe muursticker kun je vaak een groot deel van de muur bedekken, en maak je de ruimte veel gezelliger. Er zijn heel veel verschillende muurstickers, bijvoorbeeld met quotes erop. Een inspirerende quote aan de muur is eigenlijk altijd goed, en past bovendien bij ieder interieur. Er zijn varianten die je op de muur zelf kunt plakken, maar ook die bijvoorbeeld op tegels kunnen, voor als je je tegels heel lelijk vindt maar geen geld hebt voor nieuwe.

Tegelstickers maken je keuken en badkamer super hip

Ben jij helemaal uitgekeken op de tegels die je in de keuken, badkamer of op het toilet hebt? Heel begrijpelijk, en gelukkig is dit makkelijk op te lossen. In veel webshops waar ze muurstickers verkopen hebben ze ook speciale, vierkante tegelstickers. Deze zijn in allerlei designs verkrijgbaar, en je kunt vaak zelf kiezen in welke maat je ze wilt hebben. Of je nu grote of wat kleinere tegeltjes hebt, deze passen altijd. In het ergste geval moet je er een randje vanaf knippen, maar dat valt doorgaans niet zo op.

Tegelstickers opplakken is makkelijker dan muurstickers. De ondergrond moet namelijk heel glad zijn, wat bij tegels altijd het geval is. Muren zijn juist vaak wat grover, waardoor het je meer tijd kost om de stickers mooi op te plakken. Je kunt de muur een beetje schuren, maar als hij echt te grof is dan is zo’n muursticker niet zo geschikt. Je kunt dan beter iets ophangen in een lijst, of de muursticker op een houten plank plakken die je vervolgens aan de muur hangt.

Muursticker voor de babykamer

En natuurlijk kun je in zo’n zelfde webshop voor muurstickers ook allerlei exemplaren voor op kinderkamers bestellen. Als je kids hebt en iets origineels aan de muur wilt dan is dat zeker een leuke optie. Muursticker babykamer zijn weer eens wat anders dan de standaard muurdecoratie zoals fotolijstjes. Bovendien zijn dit soort stickers voor op muren vaak in groot formaat verkrijgbaar, waardoor je de hele kamer transformeert en een leuke sfeer geeft. Dit geldt zowel voor muurstickers voor de babykamer als voor exemplaren voor volwassenen.

Je vindt ze bovendien werkelijk in elk formaat, elke stijl en uiteraard met zelfklevende achterkant waardoor ze gemakkelijk plakken. En wil je ze graag meenemen naar een volgend huis? Dan trek je ze voorzichtig van de muur af en neem je ze gewoon mee! Maar je kunt natuurlijk ook gewoon nieuwe kopen, want muurstickers zijn tegenwoordig heel erg betaalbaar!